Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Promoția maib liber: alți doi câștigători au primit iPhone 13

Au fost desemnați încă doi câștigători ai promoției „Schimbă viteza cu maib liber. Ediția 2”. În urma unei noi extrageri, s-au ales cu câte un telefon iPhone 13 Rafiev Fiodor și Barmin Vitalii. Tranzacțiile norocoase au fost făcute în perioada 16 iunie - 16 iulie 2022. Felicitări pentru Fioror și Vitalii și spor la cumpărături cu cardul maib liber. Precizăm că ei participă în continuare în promoție și la final au șansa să devină proprietarii unui automobil KIA Rio X-Line.

În perioada 16 mai - 16 septembrie 2022, este organizată promoția „Schimbă viteza cu maib liber. Ediția 2”. În fiecare lună doi clienți norocoși câștigă câte un smartphone iPhone 13. La sfârșitul promoției, pe 7 octombrie 2022, în direct la TV8, va avea loc marea extragere pentru cele două automobile KIA Rio X-Line.

Pentru a participa la promoție e suficient să efectuezi cel puțin o cumpărătură de minimum 1000 de lei per bon la magazinele partenere. Detalii aici.

Ia-ți cardul acum la maib și poți câștiga un Iphone 13 și un automobil KIA Rio X-Line.

Maib liber – cardul tău pentru cumpărături în rate egale cu dobânda 0% în peste 5000 de magazine. Vezi aici dacă magazinul tău preferat este în lista partenerilor maib liber.

Maib liber е pentru un shopping ușor!