Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Sergiu Covalschi și Irina Tarasiuc: Cumpărături inteligente pentru întreaga familie

Cuplul de interpreți Sergiu Covalschi și Irina Tarasiuc a dat o raită prin magazine pentru a-și actualiza garderoba. Iar fiindcă acasă îi așteaptă 3 pici, shopping-ul pentru întreaga familie devine din ce în ce mai divers și mai costisitor. Pentru a-i face față, interpreții au ales un partener de încredere – cardul de cumpărături LiberCard. Astfel, pot să-și procure tot ceea ce își doresc, achitând produsele treptat, în rate fixe și egale, fără costuri suplimentare.

Răsfăț pentru femei

Cuplul a început cu o tură prin magazinele de haine pentru femei, achiziționându-i Irinei câteva rochii stilate și în tendințe.

„Noi artiștii, uneori avem concerte, alteori – nu, și graficul nostru de muncă este instabil, de aceea acest card este comod și la îndemână. Achităm la necesitate, dar avem la dispoziție cel puțin o lună pentru a aduna bani ca să plătim rata. Iar asta, cu procent 0, adică fără niciun leu în plus”, spune Irina.

Artizana Fashion, Nikita Rinaldi, Naf Naf și Zoutlet sunt doar câteva dintre magazinele de haine pentru femei, de la care poți achiziționa articole diverse, pentru orice preferințe.

Necesitate pentru bărbați

Artiștii au completat coșul cu accesorii autohtone din piele, potrivite pentru Sergiu. Mai ales că la Vitalie Burlacu este disponibilă o gamă largă de produse moderne și de calitate, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Sergiu crede că un avantaj important al cardului este că te ajută să economisești timp. „Înainte ne descurcam prin intermediul cunoscuților, dar acum nu mai e nevoie să te rogi la nimeni. Iei acest card de la bancă și ai la dispoziție întotdeauna banii necesari pentru cumpărături. Mai ales că nu trebuie să treci de fiecare dată prin anumite proceduri de luare a creditului, să completezi anumite formulare sau să achiți bani în plus”, spune interpretul.

Alte magazine în care bărbații își pot alege haine stilate sunt Vizită, Levis, Pierre Cardin sau Viggo.

https://www.youtube.com/watch?v=3jSdocJHd4c&feature=emb_logo

Diversitate pentru copii

Copiii cresc văzând cu ochii și au mereu nevoie de haine noi, de aceea cuplul și-a făcut plinul de body-uri diverse pentru cea mai mică prințesă a familiei.

„Noi folosim des cardul pentru a cumpăra haine copiilor noștri. Atunci când sunt mulți copii e necesar să cumperi permanent haine noi, pentru că ei cresc foarte repede, dar asta este minunat și e plăcut să le poți oferi tot ce-ți dorești”, adaugă tânăra mămică.

Bombonici, Bumbăcel, Magvi sau Benetton sunt câteva mărci populare de haine colorate și de calitate pentru pici.

Savurează și tu cumpărăturile de vară alături de cei dragi, mai ales că în această perioadă magazinele autohtone propun reduceri generoase de până la 60%! Alege de la parteneri ținutele preferate și achită-le cu LiberCard.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi cardul gratuit pe libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi limita de credit și savurezi sesiunile de shopping fără griji. Mai mult, ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația specială MAIBank, care te ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și ratele care trebuie achitate. Astfel, poți avea toate produsele necesare în același timp, dar să le plătești treptat din veniturile tale, fără dobânzi sau comisioane.

Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!