Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Cahul prinde aripi cu LiberCard

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. La Cahul ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

În Cahul sunt o multitudine de magazine, unde poți cumpără produse alimentare și nealimentare, precum: Linella, Fourchette, Dulcinella, Family Market, Pegas, Rogob, Drink Stock, Munteanu Lilia, Alimentara II Hariton Dumitru, Minimarket Universal, Magazin Paterson, Ecotret, Meat House, Minimarket Drangoi Petru și Meat House.

Fie că vrei să savurezi o ceașcă cu cafea aromată sau să-ți petreci memorabil ziua de naștere într-un restaurant, ai la dispoziție o serie de localuri: Neptun-Vodinciar, Metropolis Pizza sau Cantina Bocman Maria.

În weekend poți să faci shopping pe gustul tău și să alegi îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii în următoarele magazine: Vasconi, PPT, Azart, Milabeli, Tagaer, Ponti sau Oldcom.

Produse și echipamente sportive poți achiziționa la Sport Fotina, iar produse cosmetice - la Viorica Cosmetic și Golden Rose.

Un sortiment vast de jucării și haine pentru copii găsești la Pinokio și Maxikids.

Articole de birotică și cărți pentru școală se vând cu LiberCard la Librarius.

Bijuterii, ceasuri sau ochelari îți recomandăm să procuri în Aureola, Versali, Optica Farmacia Familiei, unde poți achita cu LiberCard.

Vrei un televizor, smartphone, laptop sau alte electrocasnice? Îți propunem să mergi în unul din magazinele, care acceptă plata LiberCard, precum: Darwin, Enter, Partener Moldtelecom, Magazin de telefoane mobile, Salon de electrocasnice nr.2, Trion GSM & Moldcellshop.

Pentru un decor monden al casei tale vizitează Top Shop, Fabrik Home, Tehnodom, Gipfel, Nahmanelli. Dacă construiești casa visurilor tale, ai început reparația capitală sau cosmetică a apartamentului, atunci în ajutor îți vin magazinele Modern, Lider, Meter, Romstal, Santehlux, Termostal, Park ELECTRIC, Metroterm. Pentru a menține locuința curată cumpără produse chimic de uz casnic și detergenți la Casa curată.

LiberCard are grijă inclusive de sănătatea ta. În Cahul achită cu Libercard în farmaciile Farmacia Familiei, Farmacia Felicia și Hippocrates, în laboratorul Synevo și clinica medicală Medipartner.

Dacă ai nevoie de agropiese pentru tractoare și altă tehnică, atunci le poți cumpăra cu LiberCard la Agropiese-TGR.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din Cahul, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Cahul.

Fii parte a familiei LiberCard!