Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Simte libertatea să cumperi ce doreşti şi când doreşti cu LiberCard

Cu titlu de inovaţie pentru ţara noastră Moldova Agroindbank pune la dispoziţia clienţilor  primul card de cumpărături în rate şi fără dobândă din Moldova. Acest tip de card a devenit foarte popular în România, Rusia, Turcia, Germania, Belarus şi alte ţări.

Urmând experienţa de succes a cardurilor cu plata în rate, cardul de cumpărături LiberCard oferă posibilitatea achitării în rate fără dobândă a cumpărăturilor în reţeaua de parteneri. 

Relaţia cu magazinele partenere este una esenţială pentru succesul acestui proiect. Suntem recunoscători celor peste 200 de parteneri care au încredere în MAIB şi cu care păşim împreună pentru dezvoltarea unei reţele care să acopere toate necesităţile clienţilor. Lista de produse şi servicii care pot fi cumpărate în rate este tot mai vastă: gadgeturi, electrocasnice, servicii medicale, cosmetică, vestimentaţie, călătorii, studii, săli de fitness, servicii auto, restaurante şi chiar produse alimentare. 

Ratele sunt oferite de fiecare partener în conformitate cu politica sa de preţuri şi sunt valabile pentru întregul sortiment de bunuri din acea unitate comercială. Ele variază de la 1 lună până la 12 luni, fără dobânzi şi comisioane. 

Dorinţa de a cumpăra în rate se bazează nu doar pe lipsa temporară a resurselor financiare disponibile, dar mai ales pe o gestionare „smart” a bugetului familiei. Unele cumpărături pot fi eşalonate în timp pentru a repartiza uniform cheltuielile, iar alte cumpărături pot fi făcute în momente când salariul încă nu a ajuns în cont. Nu mai există cumpărături amânate până la vremuri mai bune. Ele trebuie făcute atunci când există necesitatea sau dorinţa. 

LiberCard este un card de credit cu o linie de credit reutilizabilă. Pentru început clientul depune o cerere pentru LiberCard în orice sucursală a MAIB sau online (www.libercard.md). Suma limitei de credit este bazată pe veniturile familiei şi variază între 3000 lei şi până la 50 000 lei. Este suficientă o singură vizită la bancă şi cardul îşi găseşte locul în portmoneul fiecăruia pentru a deveni un instrument de plată oricând şi oriunde. 

LiberCard este un card VISA, emis in regim instant. Acesta conţine toate elementele unui card: PIN cod, regim de plată fără atingere (Contactless) şi este destinat doar pentru achitarea la POS terminalele magazinelor partenere. 

O dată pe lună, clientul trebuie să îşi achite ratele pentru cumpărăturile efectuate: întoarce băncii exact suma ratei sau ratelor de la mai multe cumpărături, cu dobânda 0%. Pentru a beneficia de rata 0% clientul trebuie să efectueze achitarea ratelor lunare la timp - până pe data de 16 a lunii următoare.

Aplicaţia mobilă MAIBank este recomandată a fi instalată o dată cu solicitarea LiberCard. Ea ajută clienţii să urmărească cumpărăturile efectuate: suma lor, ratele lunare de plată cumulate. Iar achitarea ratelor are loc printr-un simplu transfer de la contul curent la contul de card – realizat de asemenea prin aplicaţie. Iar dacă banii în cont nu sunt suficienţi – ei pot fi depuşi la terminalele bancare de autoservire ale băncii sau la bancomatele cu funcţia CashIn. 

LiberCard îţi oferă libertatea de a procura orice şi oricând îţi doreşti. Un singur card, mai multe cumpărături în rate. Fără dobândă. Cât procuri, atât restitui. Ce poate fi mai avantajos? 

Comandă chiar azi cardul.

Prinde aripi cu LiberCard de la Moldova Agroindbank!