Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Cu LiberCard, cumpărăturile devin mai frumoase şi accesibile

A devenit deja posibil să cumperi orice şi oricând. Moldova Agroindbank a lansat primul card de cumpărături fără dobândă – LiberCard.

LiberCard este despre libertate, emoţii şi zâmbete.

În dorinţa de a fi mai aproape de clienţii noştri, am creat o nouă versiune a paginii www.libercard.md mai compactă şi accesibilă.

Aici vei găsi mai multe informaţii despre LiberCard: cum îl utilizezi la cumpărături, cum îţi calculează sumele lunare pe care să le întorci pentru fiecare cumpărătură şi chiar poţi depune o cerere online pentru a obţine propriul card. 

Şi cel mai important: aici găseşti partenerii noştri darnici, produsele şi serviciile pe care poţi să le procuri imediat şi să le achiţi în tranşe egale. Am creat un catalog comod pentru a găsi produsul dorit, magazinul potrivit, ratele oferite, adresele magazinelor, dar şi locaţiile pe hartă. Iar de pe telefonul mobil poţi găsi cel mai apropiat magazin.

Dacă cauţi o sală de sport, categoria Sport/Fitness îţi prezintă toţi partenerii, toate sălile de sport, descrierea fiecărei săli de sport şi adresele unde le găseşti. Dacă eşti în căutarea mobilierului, tot pe www.libercard.md găseşti toţi partenerii de unde poţi cumpăra piese de mobilier pe placul tău. De asemenea, dacă ai nevoie de o anumită procedură medicală, dar nu îţi ajung bani, pe www.libercard.md găseşti clinicile la care să mergi şi să achiţi mai târziu, în rate şi fără dobândă. Atât de simplu!

Te aşteptăm pe pagina www.libercard.md să ne descoperi şi să te bucuri de cumpărături cu LiberCard de la Moldova Agroindbank.