Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Promoția ”Schimbă viteza cu maib liber”, finalizată cu succes. Câștigătoarele marilor premii au primit cheile de la automobil

Fericire la superlativ pentru două cliente maib, Natalia Radovscaia și Olga Scobiola, care au câștigat câte un automobil KIA în cadrul promoției „Schimbă viteza cu maib liber”. Marea extragere a avut loc pe 7 octombrie 2022 în direct la Jurnal TV, fiind urmărită de sute de mii de persoane.

”Sunt clientă maib liber de 3 ani. Foarte des folosesc cardul la cumpărături, în special în ultima jumătate de an. Recomand maib liber rudelor, prietenilor și cunoscuților. Este un card de mare ajutor și aduce comoditatea în familie”, a menționat Natalia Radovscaia, câștigătoarea marelui trofeu, care a ales KIA Rio X-Line ”roșu foc”.

De mai bine de trei ani, Olga Scobiola folosește maib liber oriunde este posibil, deoarece este practic și convenabil – cumpără imediat tot de ce are nevoie, însă plătește treptat, în rate egale cu 0% dobândă.

”Îl folosesc deseori la cumpărături, magazine. Recomand, chiar și la serviciu mă ajută. E mai ușor să achit cu maib liber, decât cu bani cash. Sunt foarte entuziasmată și fericită că am câștigat automobilul. Abia aștept să-l testăm”, a povestit emoționată Olga.

Cheile de la automobile au fost înmânate câștigătoarelor de către Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

”Emoțiile câștigătoarelor acestei promoții ne-au sensibilizat enorm, înțelegând câtă bucurie am reușit să aducem acestor familii. Le mulțumim pentru alegere, încredere și pentru că fac parte din comunitatea fantastică a clienților maib. Le dorim să se bucure din plin de marile premii și să aibă mereu undă verde: și în trafic, și la cumpărăturile cu maib liber”.

Menționăm că promoția a fost organizată în perioada 16 mai  - 16 septembrie 2022. Pentru a participa la tombolă era suficient de a efectua cel puțin o plată cu cardul maib liber, în valoare de minimum 1000 de lei, iar șansele de câștig au crescut cu fiecare plată. Toate tranzacțiile cu maib liber au fost înscrise automat la extrageri: atât pentru 8 iPhone 13, cât și pentru 2 autoturisme KIA.

Maib liber este cardul tău pentru cumpărături în rate egale cu dobânda 0% în peste 5000 de magazine. 

Maib liber е pentru un shopping ușor!