Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

LiberCard - primul card de cumpărături în rate şi fără dobândă

Este o adevărată senzaţie pentru Moldova! Un „veni, vidi, vici” bancar! Este LiberCard de la Moldova Agroindbank!

Dacă ţi-ai dorit vreodată un card de cumpărături fără comisioane, dobânzi şi costuri ascunse, să ştii că acum acesta există! E cardul care îţi dă aripi şi zbor liber la cumpărături. O soluţie cu adevărat revoluţionară pentru cei care trăiesc pe principiul „oriunde şi oricând”. E LiberCard!

Cineva are nevoie urgent de o vizită la medic, iar altcineva visează la un nou gadget. Suntem diferiţi, avem dorinţe diferite, la fel şi posibilităţi. Cu LiberCard îţi îndeplineşti dorinţele, în orice situaţie şi în orice moment din an.

De ce LiberCard este cel mai bun? 

Din moment ce îl ai în mână, faci uşor cumpărături în sute de magazine partenere Moldova Agroindbank, iar limita de credit se aprobă o singură dată. LiberCard – NU este un card de credit în sensul obişnuit al cuvântului, şi, mai ales, NU este un împrumut. E soluţia potrivită la momentul potrivit, de a achita în rate, fără dobândă. 

Cum achiţi cu LiberCard?

Orice cumpărătură din magazinele partenere este achitată de bancă, iar deţinătorul LiberCard nu va plăti nimic pentru utilizarea acestor bani. Orice plată cu LiberCard înseamnă rate cu 0% dobândă, pentru orice cumpărătură sau serviciu. Şi nu există trucuri aici! La casieria partenerului LiberCard se prezintă doar cardul, se extrage suma produselor sau a serviciului şi atât. Singurul lucru care trebuie făcut după achiziţie este rambursarea sumei bunurilor achiziţionate (fără dobândă, comisioane şi costuri suplimentare), până la 12 luni în rate FIXE şi EGALE (în funcţie de rata oferită de partener). De restul se ocupă Moldova Agroindbank şi partenerii LiberCard!

Cine stabileşte ratele?

Fiecare partener stabileşte numărul de rate pentru produsele şi serviciile prestate, iar sistemul calculează totalul spre plată pentru fiecare lună. Rambursarea se face în rate lunare egale, cu achitarea treptată din contul salariului. Se va rambursa suma exactă a costului bunului sau serviciului procurat, fără niciun ban în plus – fără dobânzi sau comisioane.

Unde achiţi ratele?

Pentru a beneficia mereu de dobânda 0 e necesar să achiţi la timp totalul de plată afişat în extrasul de cont până la data de 16 a fiecărei luni.

Rata lunară poate fi achitată: 

• prin aplicaţia MAIBank;

• prin internet Banking;

• la terminalele self-service;

• în orice sucursală a băncii.

Planul de rambursare şi toate cumpărăturile efectuate pot fi văzute în aplicaţia MAIBank. Majoritatea clienţilor au această aplicaţie instalată în telefonul mobil, care poate fi descărcată de pe AppStore şi Google Play.

Reţeaua de parteneri LiberCard este în continuă creştere şi include atât supermarket-uri, magazine de haine, cosmetice, articole pentru sport, centre medicale, servicii stomatologice, dar şi agenţii de turism, benzinării şi multe altele. 

LiberCard poate fi solicitat online pe www.libercard.md sau în orice sucursală MAIB, doar cu buletinul de identitate. 

Prinde aripi cu LiberCard!