NOUTATI

Promoția maib liber: Au fost desemnați primii doi câștigători ai unui iPhone 13

0 vizualizări

Coțaga Ecaterina și Dudarenco Antonina sunt primii norocoși care vor primi câte un telefon iPhone 13 în cadrul promoției ”Schimbă viteza cu maib liber”, organizată în perioada 16 mai - 16 septembrie. Cei doi câștigători au fost aleși prin tragere la sorți.

Iar asta nu e tot! Ei vor intra la tombola finală pentru cele două automobile KIA RIO X-Line care va fi organizată pe 7 octombrie. Deci, felicitări și succes în continuare!

Până atunci, lunar, maib liber acordă câte două telefoane iPhone 13. Pentru a participa la promoție e suficient să efectuezi cel puțin o cumpărătură de minimum 1000 de lei per bon la magazinele partenere.

E simplu! Cumperi tot ceea ce îți dorești, achiți cu maib liber și ai șansa să câștigi! Află aici mai multe detalii despre promoție.

Încă nu ești client maib? Depune o cerere pe www.libercard.md și descoperă plăcerea cumpărăturilor cu maib liber, în rate egale și cu 0% dobândă.

Iar dacă ești client maib și utilizezi aplicația maibank, atunci comandă cardul chiar acum printr-un singur click. Te așteptăm la bancă doar ca să-l ridici.

Maib liber, primul card de cumpărături în rate din Moldova, are o rețea largă de magazine partenere care sunt foarte darnice, deoarece plătesc dobânda în locul tău. Găsește lista celor peste 5 000 de locații pe site-ul libercard.md.

Maib liber е pentru un shopping ușor! Cumpără astăzi și începe să achiți mai târziu cu 0% dobândă.

ALTE POSTĂRI