Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Promoția maib liber: Au fost desemnați primii doi câștigători ai unui iPhone 13

Coțaga Ecaterina și Dudarenco Antonina sunt primii norocoși care vor primi câte un telefon iPhone 13 în cadrul promoției ”Schimbă viteza cu maib liber”, organizată în perioada 16 mai - 16 septembrie. Cei doi câștigători au fost aleși prin tragere la sorți.

Iar asta nu e tot! Ei vor intra la tombola finală pentru cele două automobile KIA RIO X-Line care va fi organizată pe 7 octombrie. Deci, felicitări și succes în continuare!

Până atunci, lunar, maib liber acordă câte două telefoane iPhone 13. Pentru a participa la promoție e suficient să efectuezi cel puțin o cumpărătură de minimum 1000 de lei per bon la magazinele partenere.

E simplu! Cumperi tot ceea ce îți dorești, achiți cu maib liber și ai șansa să câștigi! Află aici mai multe detalii despre promoție.

Încă nu ești client maib? Depune o cerere pe www.libercard.md și descoperă plăcerea cumpărăturilor cu maib liber, în rate egale și cu 0% dobândă.

Iar dacă ești client maib și utilizezi aplicația maibank, atunci comandă cardul chiar acum printr-un singur click. Te așteptăm la bancă doar ca să-l ridici.

Maib liber, primul card de cumpărături în rate din Moldova, are o rețea largă de magazine partenere care sunt foarte darnice, deoarece plătesc dobânda în locul tău. Găsește lista celor peste 5 000 de locații pe site-ul libercard.md.

Maib liber е pentru un shopping ușor! Cumpără astăzi și începe să achiți mai târziu cu 0% dobândă.