Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Alege bucătăria perfectă cu LiberCard

Fie că îți place stilul tradițional, preferi minimalismul din cel modern sau cauți o bucătărie, care se potrivește personalității tale, brandul autohton „Bucătării N. Croitoru” are cea mai bună soluție pentru spațiul și bugetul tău.

„Bucătării N. Croitoru” este partenerul LiberCard și produce bucătării în stil italian, în baza tehnologiilor și materialelor moderne. Brandul dispune de o gamă variată de module, cu o coloristică adaptată la cele mai noi tendințe de design, mecanisme moderne și practice.

Specialiștii de la „Bucătării N. Croitoru” te vor ajuta să obții un spaţiu definitivat și inedit, ținând cont de standardele brandului. Termenul de execuție este de doar 10 zile, iar mărimile executate corespund standardelor europene.

În plus, folosind cardul tău de cumpărături ai libertatea să plătești în rate egale de până la 6 luni, fără dobândă, fără comision și fără costuri suplimentare.

Iar dacă vei comanda, până pe 7 iunie a.c., bucătăria perfectă la „Bucătării N. Croitoru”, vei beneficia de 10% reducere la achitarea cu LiberCard.

Descoperă întreaga gamă de mobilă de bucătărie de la „Bucătării N. Croitoru”, accesând link-ul.

LiberCard este ideal pentru shopping, deținând o rețea largă de parteneri, la care poți achita în rate egale de până la 12 luni. Îți punem la dispoziție peste 5 000 de locații comerciale, unde poți cumpără orice îți dorești, oriunde și oricând.