Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Briceni prinde aripi cu LiberCard

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. Şi la Briceni ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

În Briceni vei găsi o mulțime de magazine, unde poți cumpăra produse alimentare și nealimentare, precum: Linella, Dugheana și Gusto Market.

Fie că vrei să savurezi o ceașcă cu cafea aromată sau să-ți petreci memorabil ziua de naștere, alege restaurantul Family Pizza.

În weekend poți să faci shopping pe gustul tău și să alegi îmbrăcăminte sau încălțăminte în următoarele magazine: PPT, Tehmari Grup și Oldcom.

Articole de birotică și cărți pentru școală poți achiziționa la Librarius.

Vrei un televizor nou, smartphone, laptop sau alte electrocasnice? Îți propunem să mergi în unul din magazinele care acceptă plata LiberCard, precum: ALO, Magazin de Telefoane Mobile, Partener Moldtelecom și Enter.

Dacă construiești casa visurilor tale, ai început reparația capitală sau cosmetică a apartamentului, atunci în ajutor îți vin magazinele Lider, Gorobet-Construct, Icar Rosca și ÎI Pisnîi Igor.

LiberCard are grijă şi de sănătatea ta. În Briceni achită cu LiberCard în farmaciile Farmacia Familiei și Hippocrates, în laboratorul medical Clinica Sante.

Cu LiberCard îți faci plinul la stațiile PECO Tirex și Rompetrol.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din orașul Briceni, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Briceni.

Fii parte a familiei LiberCard!