Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Cum să revii în forţă după izolare: Savurează, Creează, Iubeşte

Ne-am obişnuit deja să ne facem cumpărăturile online, să gătim des şi să mâncăm mai sănătos, să ne mişcăm mai mult, să plătim facturile online, să facem, în sfârşit, lucruri pe care le tot amânam din lipsă de timp. Revenim treptat la zilele care ne păreau monotone, dar cărora am ajuns să le ducem dorul. Cum poţi face revenirea mai frumoasă, relaxantă şi plină de sens?

Savurează! Trusa de machiaj are nevoie de un „refresh”? Sau poate garderoba? Acum e momentul să savurezi sesiunile de shopping în magazinele preferate – o ocupaţie plăcută, dar şi terapeutică. Continuă să ai grijă de sănătatea ta şi a celor dragi, programând vizitele la medic şi procedurile necesare. 

Creează! Pentru că nimeni nu a anulat lunile de vară, poţi să-ţi creezi un spaţiu armonios acasă sau chiar să pui la cale o renovare. În această primăvară, locuinţa, curtea şi grădina ţi-au devenit locuri de evadare, libertate şi contemplare, iar acum ai posibilitatea să le răsplăteşti şi să le amenajezi pentru un plus de confort.

Iubeşte! Simţi că sezonul estival bate la uşă? Planifică să călătoreşti altfel: pe bani puţini, cu întreaga familie, prin ţară. O ocazie tocmai potrivită pentru a descoperi destinaţii turistice necunoscute, a trăi o adevărată aventură, a vă delecta cu gastronomia naţională la pensiunile din ţară şi a vă odihni în sânul naturii.

Pentru o revenire excepţională, ai nevoie de un partener de încredere – LiberCard îţi oferă 1001 de posibilităţi pentru a face cumpărături, oriunde şi oricând. 

Odată ce îl ai în buzunar, ţi se deschid uşile a sute de magazine partenere Moldova Agroindbank, unde poţi achita cumpărăturile în rate, care nu te costă niciun leu în plus. Mai mult, toţi cei peste 2000 de parteneri LiberCard îţi permit să cumperi orice produs sau serviciu fără dobândă şi cu multe alte avantaje. Descoperă reţeaua completă de parteneri pe www.libercard.md  

Tot ce îţi mai rămâne să faci după cumpărături este să le plăteşti... dar nu acum. Achită-le începând cu luna viitoare – fără dobândă, comisioane şi costuri suplimentare – în rate FIXE şi EGALE (până la 12 luni, în funcţie de partener). De restul se ocupă Moldova Agroindbank şi partenerii LiberCard!

Prinde aripi cu LiberCard!