Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Primul premiu din promoție merge la Orhei

Primul câștigător al campaniei promoționale „Schimbă viteza cu LiberCard”, desemnat în urma tragerii la sorți, este Tatiana Anghel din Orhei.

Ea a câștigat un iPhone 12, efectuând în prima lună a promoției 3 plăți de peste 500 de lei cu LiberCard.

„În curând e ziua de naștere a feciorului și acest telefon va fi un cadou perfect pentru el. Mulțumesc pentru acest premiu. Recomand tuturor să facă cumpărături în rate cu LiberCard”, a spus Tatiana Anghel, vădit emoționată.

Alege și tu să plătești cu LiberCard și poți câștiga lunar, prin tragere la sorți, un iPhone 12 sau chiar premiul mare – un automobil BMW, oferit la finalul promoției.

Pentru a fi înscris în campanie, poți face achitări în supermarket, restaurant sau orice altă unitate comercială, care este partener LiberCard. Trebuie doar să faci lunar minimum o tranzacție de cel puțin 500 de lei. Dar și mai bine este să faci mai multe plăți cu LiberCard, pentru a avea cât mai multe șanse de câștig. Toate tranzacțiile vor fi automat înscrise în promoție, fără niciun alt efort din partea ta. Campania se desfășoară până la sfârșitul anului curent.

Încă nu ai LiberCard?

Solicită-l acum pe www.libercard.md și hai la cumpărături!

Află mai multe despre promoție aici.