Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Comrat prinde aripi cu LiberCard

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. La Comrat ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

În Comrat vei găsi magazine, unde poți cumpăra produse alimentare și nealimentare, precum: Linella, Nivalli, Petromol. Iar dacă vrei bunătăți dulci sau un tort, le poți cumpăra la Dulcinella sau Bucuria.

În weekend poți să faci shopping pe gustul tău și să alegi îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii în următoarele magazine: PPT, Azart, Ponti și Oldcom.

Jucării și haine pentru copii poți găsi în Pinokio și Bombonici.

Cărți pentru orice gust, inclusiv cărți pentru copii, poți achiziționa la Kiat și Librarius.

Bijuterii îți recomandăm să procuri în salonul Emilia, unde poți achita cu LiberCard.

Vrei un televizor nou, smartphone, laptop sau alte electrocasnice? Îți propunem să mergi în unul din magazinele, care acceptă plata LiberCard: Enter, Partener Moldtelecom, Magazin de telefoane mobile și Karcher.

Cu LiberCard ai posibilitatea de a achita serviciile veterinare la Clinica Veterinară.

Dacă construiești casa visurilor tale, ai început reparația capitală sau cosmetică a apartamentului, atunci în ajutor îți vin magazinele Lider, Pereflex, Instrumente.md, Santehlux, Termostal,Teplo Com și Euro Instrumente.

Pentru un decor monden al casei tale mergi la Stejaur, JYSK și Top Shop.

Pentru a menține locuința curată, iar hainele îngrijite în ajutor îți vin produsele chimice de uz casnic și detergenții care se vând la Împărățenia Curățeniei.

LiberCard are grijă şi de sănătatea ta. Achită în Comrat cu LiberСard în farmaciile Farmacia Familiei, Farmacia Felicia și Hippocrates, în laboratorul medical Synevo și în stomatologia Dentalmed.

Dacă ești șofer, atunci cu LiberCard poți achita în diverse centre de anvelope și piese auto, precum: Aridan Center, Trans Ager (întreținere automobil), Eurogarage și Agropiese-TGR. Iar plinul îți faci la stațiile PECO Rompetrol, Petromol și Pensan.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din orașul Comrat, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Comrat.

Fii parte a familiei LiberCard!