Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Cu maib liber e ușor să ai grijă de sănătatea animalului de companie

Un animal de companie sănătos este un prieten fericit care îți face viața mai frumoasă, de zi cu zi. Totuși, întreținerea și îngrijirea micului companion, inclusiv vizitele la veterinar, prevăd cheltuieli esențiale. 

Pentru a te ajuta să ai grijă de animalul tău de companie, cardul maib liber îți propune o soluție simplă și convenabilă pentru achitarea serviciilor veterinare. Acum poți să plătești în rate egale și fără dobândă serviciile veterinare de la partenerii noștri, astfel încât prietenul tău necuvântător va beneficia de îngrijirea necesară, fără să îți fie afectat bugetul.

Am pregătit și o listă de parteneri din categoria Servicii veterinare, care oferă diverse tipuri de servicii: de la consultanță și vaccinare până la intervenții chirurgicale și tratamente complexe. Printre partenerii maib liber sunt medici veterinari cu experiență și clinici moderne, care își pun întregul talentul și priceperea pentru a identifica cauza suferințelor și necesitățile animăluțului care nu are puterea să comunice exact ce îl doare.

 

PETSHOP 2
ZOO MARKET 2
CLINICA VETERINARA COTOROBAI GRuP 2
PETCLUB.MD 2
BLACK CAT ZOO 1
ZOOMANIA 1

 

 

Click aici pentru a vedea toți partenerii maib liber din categoria Servicii veterinare.

Maib liber este cardul tău pentru achitarea cumpărăturilor în rate egale cu 0% dobândă la cei peste 2000 de parteneri și 6000 de magazine. 

Încă nu ai cardul maib liber? Solicită-l online prin aplicația maibank sau pe www.libercard.md.

Maib liber е pentru un shopping ușor!