Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Pregătește-ți mașina pentru călătorii! Verificări utile cu cheltuieli minime

Vara este perioada concediilor, în care călătorești mai mult cu mașina personală. Fie că îți vizitezi rudele, descoperi o atracție turistică sau mergi doar prin oraș, un automobil „în formă” îți oferă mai multă siguranță și confort. Ai grijă de mașina ta preferată și, ca să nu-ți epuizezi portofelul, apelează cu încredere la LiberCard – beneficiezi acum de toate serviciile necesare, dar le achiți treptat, timp de câteva luni, fără niciun leu în plus.

Iar dacă nu știi de unde să începi, îți recomandăm câteva verificări utile, pe care le poți face la autoservice-urile partenere.

1. Nivelul uleiului de motor și al altor lichide

Nivelul corespunzător de lichide îți asigură o călătorie fără probleme, indiferent de distanța parcursă. Verifică nivelul uleiului de motor, al lichidului de răcire, al lichidului de frână și al celui de transmisie. O poți face independent sau cu ajutorul experților de la service-ul specializat Amid-Auto.

2. Sistemul de frânare

Dacă auzi zgomote, volanul trage într-o parte sau simți vibrații la frânare, atunci trebuie să faci neapărat o verificare profesională a frânelor. BRC IT îți vine în ajutor pentru a te bucura de mai multă siguranță în timpul condusului. Centrul selectează cele mai bune elemente ale sistemului de frânare și le înlocuiește rapid și eficient, oferindu-ți detaliat toate informațiile necesare.

3. Bujiile

Acestea sunt componente consumabile, de aceea trebuie schimbate la primele semne de uzură sau după ce au fost parcurși anumiți kilometri. Motorul emite zgomote? Consumul de carburant a crescut? Sau sunt vizibile depuneri de ulei? Atunci nu ezita să-ți duci mașina la AutoMax pentru a preveni situațiile neplăcute.

4. Anvelopele

Securitatea ta este pe primul loc, de aceea trebuie să verifici în mod regulat anvelopele. Îți recomandăm să vezi gradul de uzură al acestora, conform indicatoarelor de pe linia periferică sau să apelezi la ajutorul specialiștilor de la Centrul Michelin. Totodată, ai grijă ca presiunea în anvelope să fie adaptată vehiculului și să o verifici lunar, dar și înainte de drumuri lungi.

5. Sistemul de climatizare

În perioada estivală, problemele instalației de aer condiționat pot dăuna oricărei călătorii. Pentru a nu te simți ca într-un cuptor pe roți, trebuie să faci neapărat un control al sistemului de climatizare. Eurogarage îți poate asigura o călătorie confortabilă în orice circumstanțe!

Toate aceste verificări, dar și multe alte servicii pentru automobile îți sunt oferite de partenerii LiberCard, iar tu le poți achita în rate, timp de o lună, 3 sau 6, în funcție de partener și de posibilitățile tale.

Comandă cardul gratuit pe www.libercard.md sau în orice sucursală MAIB și poți să-ți îmbunătățești starea mașinii chiar acum, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și ai parte de siguranța pe care o meriți. În plus, ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate.

Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!