Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

5 terapii de revitalizare pe care și le poate permite orice femeie, în acest sezon

Primăvara, după o „hibernare” îndelungată, este mai dificil să-ți sincronizezi mintea și corpul cu activitățile dinamice de zi cu zi. De aceea ai nevoie de ceva care să te „trezească la viață”. Terapiile de îngrijire și frumusețe sunt un remediu excelent pentru orice femeie, oferindu-i doza de revigorare necesară. Cum ar fi să beneficiezi de toate ședințele și produsele pe care ți le dorești, dar să le achiți treptat, lunar, fără niciun bănuț în plus?

LiberCard  are soluția! Poți alege acum tot de ce ai nevoie pentru confortul tău și starea ta de bine, și să le achiți în următoarele luni fără dobânzi și comisioane.

Iată recomandările noastre pentru răsfățul de primăvară, disponibile în rețeaua de parteneri LiberCard:

1. Ședințe SPA

Este o modalitate esențială de a-ți echilibra starea de bine după perioada de iarnă. Beneficiile asupra sănătății fizice și psihice sunt nenumărate, iar uneori chiar avem nevoie de momente de relaxare doar pentru noi.

2. Produse pentru îngrijirea părului

Podoaba capilară merită îngrijită cu produse de calitate, pentru a obține o strălucire și vitalitate de invidiat. Dacă îți dorești mai multă sănătate pentru părul tău, alege produsele cu efect de salon profesional.

3. Proceduri medicale estetice

În ultimii ani sunt la mare căutare serviciile de frumusețe estetică, prin care nu doar îți îngrijești tenul și corpul, ci chiar poți obține mai multă încredere în sine și să-ți îmbunătățești starea emoțională.

4. „Parfumo-terapia”

Primăvara este perioada potrivită de a face o inventariere a colecției de parfumuri. Poate îți dorești o aromă mai proaspătă? Una mai seducătoare? Sau pur și simplu un parfum nou, care să te facă să te simți altfel și să-i impresioneze pe cei din jurul tău?

5. Produse cosmetice

În sfârșit, fie că trusa ta cosmetică s-a cam golit, fie că vrei să faci un cadou „revigorant”, acum poți alege produse de la cele mai populare branduri din domeniul frumuseții: de la îngrijirea de zi cu zi a tenului, până la un make-up impecabil, care să dureze întreaga zi. Iar pentru un plus de senzualitate, alege un ruj de o nuanță aprinsă, cu care să întâmpini primăvara pregătită – nouă și fermecătoare!

Pentru a te bucura din plin de terapiile beauty, comandă cardul gratuit pe www.libercard.md sau la Moldova Agroindbank. LiberCard are o listă generoasă de parteneri care îți pot oferi toate acestea, dar și multe alte opțiuni – toate în rate. Astfel, îți poți permite orice vrei și când vrei, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și ai parte de tot răsfățul pe care îl meriți. Ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili (banii pe care îi ai cont), cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate.

Cu LiberCard ai liber la cumpărături!