Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Ungheni prinde aripi cu LiberCard

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. La Ungheni ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

În Ungheni vei găsi o multitudine de magazine, unde poți cumpăra produse alimentare și nealimentare, precum: Linella, Slavena Megamarket, Fourchette, Fish Market, Bonus, Asist-beta, Nistriuc Alina, Bucuria.

Fie că vrei să savurezi o ceașcă cu cafea aromată sau să-ți petreci memorabil ziua de naștere într-un restaurant, ai la dispoziție o serie de localuri: Salat, Acortamex, Rancho.

În weekend poți să faci shopping pe gustul tău și să alegi îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii în următoarele magazine: PPT, Ponti, TOT-ALL Ungheni și Oldcom.

Jucării pentru copii poți găsi în Baby Goo.

Articole de birotică și cărți pentru copii poți achiziționa la Pro Noi și Librarius.

Te poți înfrumuseța, răsfăța, și relaxa în salonul de frumusețe Tagaer.

Bijuterii, ceasuri sau ochelari îți recomandăm să procuri în Aureola, Aurum și Optica Farmacia Familiei, unde poți achita cu LiberCard.

Vrei un televizor nou, smartphone, laptop sau alte electrocasnice? Îți propunem să mergi în unul din magazinele care acceptă plata LiberCard, precum: Darwin, Magazin de telefoane mobile, Partener Moldtelecom și Enter.

Dacă construiești casa visurilor tale, ai început reparația capitală sau cosmetică a apartamentului, atunci în ajutor îți vin magazinele Cartier Construct, Instrumente.md, Romstal, Kamoto și Moldterm.

Pentru un decor monden al casei tale mergi la Corsaj, Covoare Ungheni, Traversa.md, JYSK, Datina Moldova, Top Shop și Vitesse.

Vrei să-ți menții locuința curată, iar hainele îngrijite? În ajutor îți vin produsele chimice de uz casnic și detergenții care se vând în Casa Curată și Împărăția Curățeniei.

LiberCard are grijă şi de sănătatea ta. În Ungheni achită cu LiberCard în farmaciile Hippocrates, Farmacia Familiei, Farmacia Felicia, Farmamely Farmacie, laboratorul medical Synevo și stomatologia Grosmih.

Cu LiberCard poți achita în centrul de piese și accesorii auto Piese Auto-Ungheni, în centrul de anvelope și piese auto Aridan Center. Iar piese de schimb pentru tehnică agricolă găsești la Agropiese-TGR. Cu LiberCard faci plinul la stațiile PECO Tirex și Rompetrol.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din Ungheni, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Ungheni.

Fii parte a familiei LiberCard!