Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Întâmpină vara în cea mai bună formă, fără cheltuieli în plus

Lipsa plimbărilor în aer liber și munca la distanță și-au lăsat amprenta pe silueta, sănătatea și starea ta de bine? Nicio grijă, poți începe chiar acum să faci mișcare ca să te menții în formă și să ai mai multă energie. Cumpără accesoriile sportive potrivite sau un aparat de fitness de calitate și adu-ți sala de sport în propria sufragerie! Cu LiberCard poți avea toate produsele dorite acum, dar le achiți timp de câteva luni, în rate egale, fără costuri suplimentare.

Iată top 5 aparate și accesorii fitness pe care le poți utiliza cu ușurință acasă. 

Bicicleta statică sau eliptică

Te ajută să îți lucrezi toți mușchii corpului și să topești grăsimea cât ai zice „sport”. Este un aparat de fitness potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Nu forțează musculatura și îmbunătățește vizibil condiția fizică. Mega Sport îți propune o gamă largă de biciclete fitness, iar dacă îți dorești una cu care să te plimbi prin parc, atunci aruncă o privire la VeloJAN.

Banda de alergat

Aparatul de fitness este potrivit pentru practicarea unuia dintre cele mai naturale (și eficiente) exerciții: mersul rapid sau alergatul. Aceasta poate fi reglată în funcție de necesitățile și rezistența organismului tău. La Power Team găsești banda de alergat potrivită pentru a face sport acasă, în ritmul tău.

Gantere

Fii gata pentru top-urile și rochiile care-ți dezgolesc brațele în sezonul estival. Întărește musculatura acestora cu o pereche de gantere de la Sport Market. Greutățile mici tonifiază și definesc mușchilor, iar cele mari cresc masa musculară. Astfel, te poți bucura de aspectul dorit.

Minge pentru gimnastică

Este un accesoriu care poate fi integrat într-o mulțime de exerciții, îți îmbunătățește rezistența fizică și te ajută să obții o postură mai bună. La Power Team găsești o gamă variată de mingi pentru a-ți antrena echilibrul și a varia antrenamentele.

Saltea de yoga

Vrei să-ți îmbunătățești în același timp starea emoțională, flexibilitatea și condiția fizică? Atunci alege să faci yoga sau exerciții de întindere a mușchilor. O saltea specială pentru sport îți asigură confortul necesar pentru toate tipurile de exerciții la podea. Aceasta nu alunecă pe suprafețe, fiind și ușor de depozitat.

Partenerii LiberCard sunt pregătiți să te primească în condiții de maximală siguranță, cu echipamente și spații igienizate pentru a te simți în continuare protejat.

Comandă cardul de cumpărături gratuit pe www.libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Soliciți o singură dată cardul, validezi suma disponibilă și te bucuri de un stil de viață mai sănătos. Ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate. 

Ai grijă de sănătatea ta cu LiberCard!