Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Perioada reducerilor continuă cu LiberCard

Feeria sărbătorilor de iarnă a luat sfârșit, însă perioada cadourilor și reducerilor continuă! La partenerii LiberCard poți găsi prețuri speciale pentru diferite mărfuri: electrocasnice, mobilier, articole sportive, bijuterii, îmbrăcăminte, precum și pentru o mulțime de servicii: construcții, sport, sănătate etc..

Dacă nu ai reușit să-ți îndeplinești pofta cumpărăturilor, acum e timpul potrivit, deoarece ianuarie este cunoscută ca fiind prima lună a reducerilor, când poți găsi produse la prețuri avantajoase, chiar mai mici față de cele din plin sezon.

1. Articole vestimentare

La începutul sezonului rece, articolele vestimentare erau vândute la prețuri exagerat de mari și, evident, nu erai dispus să scoți din buzunar așa sume de bani. Însă, în ianuarie, magazinele și brandurile tale preferate afișează bulinele de reduceri în vitrine și anunță lichidare de stoc. Astfel, poți investi puțini bani în haine de calitate, pe care le vei purta în zilele friguroase de primăvară sau în sezoanele reci următoare.

2. Gadgeturi și produse electronice

Daca ai ratat ceva la reducerile de Black Friday, acum este momentul perfect să cumperi gadgeturi, electronice sau electrocasnice. Vorbim despre cadourile pe care le-ai bifat pe wishlist. Promoțiile organizate de partenerii LiberCard te ajută să-ți realizezi dorințele cu prețuri atractive. Tot ce trebuie să faci e să găsești produsul la cei peste 80 de parteneri LiberCard și să-l procuri în rate, până la 12 luni, conform ratelor oferite de comercianți. 

3. Produse alimentare

Desigur, pe parcursul întregului an beneficiezi de diferite reduceri la produse alimentare, însă după sărbătorile de iarnă magazinele au oferte și mai generoase la anumite categorii:  

produse de băcănie, vinuri, brânzeturi, pește etc.

4. Planifică vacanța de vis

Dacă deja ești cu gândul la concediul de vis pentru vară, atunci e timpul să-l planifici la un preț avantajos. Multe agenții de turism promit experiențe de neuitat și oferă deja pachete atractive de vacanță pentru perioada estivală, cu reduceri semnificative.

5. Mărfuri utile pentru toți

Daca abia așteptai să îți amenajezi modern bucătăria sau să procuri mobilier de birou, echipament de fitness, papetărie etc., perioada de reduceri din ianuarie este perfectă pentru asta. Prețurile generoase acordate de partenerii LiberCard o să te uimească.

Nu aștepta ocazii speciale pentru a alege și a cumpăra cadourile mult dorite. Folosește LiberCard, achită în rate și bucură-te de shopping. Spor la cumpărături inteligente cu LiberCard!