Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Îngrijire de vară: Alege procedurile de frumusețe pentru o stare de bine

Sezonul estival este potrivit pentru proceduri cosmetologice care să te relaxeze și să îți ofere o stare de bine. Iar vremea caniculară te face să porți tot mai multe haine lejere, care-ți lasă corpul la vedere. De aceea, acum este momentul să acorzi mai multă atenție aspectului tău și să-ți oferi momente de răsfăț. Partenerii LiberCard ți-au pregătit o serie de proceduri de frumusețe, realizate în condiții de maximă siguranță. Savurează din plin serviciile dorite și achită-le în 2, 3 sau 6 rate, în funcție de posibilitățile tale, fără a plăti bani în plus!

Peeling împotriva petelor maronii

Temperaturile înalte provoacă apariția petelor maronii, în special la nivelul tenului. Acestea pot fi prevenite prin folosirea cremelor și a loțiunilor cu protecție solară completă. Iar dacă produsele cosmetice nu te ajută, salonul EstetExpert îți propune procedura de peeling laser superficial, care va elimina stratul de la suprafața pielii unde au apărut petele pigmentate și va accentua efectul de înălbire a țesutului. Tratamentul este invaziv și durează între 4 și 6 săptămâni.

Proceduri de hidratare și tonifiere a pielii

Te confrunți cu o piele deshidratată în exces? Specialiștii salonului VIVI Spa recomandă procedurile de hidratare corporală, pe bază de alge marine sau acid hialuronic. Acestea au un efect imediat de tonifiere și reîmprospătare a pielii. Pentru a restabili pe termen lung cantitatea de apă în țesut, optează pentru un tratament din cel puțin 4 proceduri.

Împachetări calde și reci contra celulitei

Pentru a te simți bine în corpul tău și pentru un plus de încredere, centrul de estetică  Sculptor recomandă tratamentele profesioniste anticelulită. Opțiunea cea mai eficientă împotriva acumulării de grăsimi sunt împachetările calde și reci. Ai probleme legate de vasele sanguine? Alege împachetările reci, care vor elimina toxinele, vor tonifia pielea și vor proteja pereții vaselor.

Hidromasajul profesionist este o altă metodă care distruge depunerile de grăsime. Asta pentru că jeturile puternice de apă stimulează circulația sângelui, tonifică mușchii și accelerează metabolismul.

Mezoterapie pentru țesuturi revitalizate

Nu mai este un secret că pielea mâinilor și cea a gâtului este cea mai predispusă la îmbătrânire. Expunerea la razele ultraviolete dăunează celulelor producătoare de  pigmenți și duce la apariția petelor. Acestea împiedică formarea colagenului și afectează fermitatea pielii. Centrul de frumusețe Olsi îți recomandă peelingul profesionist, care înlătură celulele moarte, dar și procedura de microdermabraziune, care stimulează elasticitatea, întinerind pielea mâinilor și a gâtului. O altă metodă de a revitaliza țesuturile este mezoterapia cu vitamine.

Alege procedurile preferate pentru un corp atractiv, îngrijit și o stare generală de bine. LiberCard îți oferă 1001 posibilități de a-ți răsfăța corpul, dar și de a face cumpărături oriunde și oricând.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi cardul gratuit pe libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Soliciți o singură data cardul de cumpărături, validezi limita de credit și îți poți petrece timpul liber fără griji. Mai mult, ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația specială MAIBank, care te ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și ratele care trebuie achitate. Descoperă rețeaua completă de parteneri pe libercard.md.

Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!