Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Edineț prinde aripi cu LiberCard

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. Şi la Edineț ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

În Edineț vei găsi o mulțime de magazine, unde poți cumpăra produse alimentare și nealimentare, precum: Dulcinella, Linella, Family Market, Dugheana, Gusto Market și Bucuria.

În weekend poți să faci shopping pe gustul tău și să alegi îmbrăcăminte sau încălțăminte în magazinul PPT.

Jucării pentru copiii tăi poți găsi în Pinokio.

Articole de birotică și cărți pentru școală poți achiziționa la Librarius.

Te poți înfrumuseța, răsfăța, și relaxa în salonul de frumusețe Tagaer, iar produse cosmetice poți cumpăra în Viorica Cosmetic.

Bijuterii sau ochelari îți recomandăm să procuri în Aurum și Optica Felicia, unde poți achita cu LiberCard.

Vrei un televizor nou, smartphone, laptop sau alte electrocasnice? Îți propunem să mergi în unul din magazinele care acceptă plata LiberCard, precum: Darwin, Magazin de Telefoane Mobile, Partener Moldtelecom, Enter și Gefest.

Dacă construiești casa visurilor tale, ai început reparația capitală sau cosmetică a apartamentului, atunci în ajutor îți vin magazinele Cociug Ghenadie și Instrumente.md.

Pentru un decor monden al casei tale mergi la Top Shop, Mobilă de Vis, Devotament sau Maestro Home.

Pentru a menține locuința curată, iar hainele îngrijite, în ajutor îți vine Împărăția Curățeniei.

LiberCard are grijă şi de sănătatea ta. În Edineț achită cu LiberCard în farmaciile Farmacia Familiei, Farmacia Felicia și Hippocrates, laboratorul medical Clinica Sante și stomatologia Fintina Ion.

Dacă ai nevoie de agropiese, atunci cu LiberCard poți achita în Agropiese-TGR iar plinul automobilului ți-l faci la stațiile PECO Tirex și Rompetrol.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din orașul Edineț, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Edineț.