MELA DENT

1 magazin
Plan de rambursare
Rata: 3 luni
Date de contact

www.meladent.md

0610 06 090

Despre partener

Clinica stomatologică „Mela Dent” a fost înființată din dorința de a aduce clienților din Chișinău, și nu numai, servicii medicale stomatologice de o înaltă calitate, care respectă tendințele internaționale în materie.

La Mela Dent poți beneficia de tratamente dentare individualizate și personalizate în condițiile unui standard ridicat de siguranță și calitate. Acest lucru înseamnă că fiecărui pacient i se vor explica toate variantele planului de tratament stomatologic, urmând a alege împreună varianta optimă. La fiecare caz, specialiștii vor pune accent deosebit pe importanța conservării sănătății orale prin evaluările periodice ale rezultatelor terapeutice.

Laboratorul tehnicianului dentar este în aceeași clădire cu clinica stomatologică, acest fapt este un avantaj major. Tehnicianul participă în stabilirea planului de tratament plus poate rezolva într-o singură vizită a pacientului câteva etape clinico- tehnice în confecționarea lucrărilor protetice sau poate repara instantaneu (într-o singură vizită). Proteza parțial mobilizabilă sau orșicare altă lucrare protetică defectată.