NOUTATI

Schimbă viteza cu LiberCard

162726 vizualizări

Am schimbat recent prefixul și la 30 de ani marcați de maib te invităm să pășim împreună la #nivelulurmător, aceasta însemnând inclusiv nivelul următor al experienței clientului, al digitalizării, al dezvoltării internaționale etc. #Nivelulurmător semnifică să oferim clienților noștri tot ceea ce este mai bun. Prinde ritmul promoțiilor și premiilor speciale.  

Cu noua promoție LiberCard și Visa te bucuri de cea mai tare experiență de shopping și câștigi premii care te pun în mișcare. Plătește-ți cumpărăturile, utilizând LiberCard și ești înscris automat în tragerile la sorți*, care vor fi organizate lunar, până la sfârșitul anului curent.

Pentru a ține pasul împreună spre un viitor mai bun, lunar poți câștiga unul dintre cele 5 telefoane mobile Iphone 12. Cel mai dorit va fi, cu siguranţă, premiul mare - un automobil BMW, care îți va oferi mobilitate, autonomie și libertate de mișcare. Marele câștigător al automobilului BMW va fi desemnat pe 24 decembrie 2021.

Regulile de înscriere la promoția „Schimbă viteza cu LiberCard” sunt simple: 

  • dacă utilizezi deja LiberCard, atunci fă cumpărături lunare și consecutive de minimum 500 de lei și vei fi înscris automat în promoție;
  • dacă nu utilizezi LiberCard, îl soliciți în perioada promoției și faci cumpărături lunare și consecutive de minimum 500 de lei pe bon, de la data emiterii cardului. Mai multe cumpărături eligibile, mai multe șanse de câștig;
  • câștigătorii telefonului mobil Iphone 12 sunt eligibili și pentru extragerea premiului mare;
  • dacă nu ai efectuat o achitare în una din etapele promoției, nu mai poți participa la următoarele extrageri.

Cu LiberCard achiți cumpărăturile în rate egale de până la 12 luni, fără dobândă sau comision și ești răsplătit cu premii! Cumperi azi, iar rambursarea o începi în luna următoare.

Comandă cardul online pe www.libercard.md și participă la promoție. Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici.

Schimbă viteza la nivelul următor!

*Etapele desfășurării extragerilor în cadrul promoției „Schimbă viteza cu LiberCard”:

Etapa

Perioada cumpărăturilor eligibile

Data desemnării câștigătorilor

Câștiguri

I etapă

1 iulie – 31 iulie

16 august

Iphone 12

II etapă

1 iulie – 31 august

 14 septembrie

Iphone 12

III etapă

1 iulie – 30 septembrie

14 octombrie

Iphone 12

IV etapă

1 iulie – 31 octombrie

15 noiembrie

Iphone 12

V etapă

1 iulie – 30 noiembrie

14 decembrie

Iphone 12

VI etapă

1 iulie – 10 decembrie

24 decembrie

BMW

ALTE POSTĂRI