Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Savurează timpul liber! Cursuri online pe care să nu le ratezi în acestă vară1

 Fie că ai un job cu normă întreagă sau ești în vacanță, întotdeauna trebuie să înveți ceva nou. Iar dacă pandemia ți-a dat planurile peste cap și cursurile pe care voiai să le faci nu mai sunt disponibile, încearcă-le pe cele în format online. Ai cel puțin două opțiuni care nu trebuie neglijate: să înveți o limbă străină sau să devii conducător auto. Acum este simplu, ușor și sigur, la doar un clic distanță. Iar pentru ca bugetul să nu aibă de suferit, poți achita cursurile în rate fixe și egale timp de trei luni, fără costuri suplimentare, cu ajutorul cardului LiberCard.

Fii un conducător auto bun

În societatea modernă, mașina nu mai este un moft, ci o necesitate, în special când trebuie să parcurgi distanțe mai lungi. De aceea, dacă încă nu ai învățat să conduci, e timpul să o faci acum, într-un mod interactiv și eficient. Creată după modelul american, Școala Auto „Artur Cecan” este tot ceea ce ai nevoie pentru a obține motivația, cunoștințele și abilitățile necesare unui șofer excelent.

Școala se diferențiază prin modalitățile inovative de desfășurare a orelor. Chiar dacă în această perioadă lecțiile teoretice sunt online, rămân la fel de captivante și prietenoase. Profesorii folosesc materiale ilustrative 3D, care ajută elevii să însușească mai ușor regulamentul circulației rutiere. Lecțiile practice se efectuează în mod tradițional, dar cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Mașinile sunt dezinfectate, iar profesorii și elevii se protejează cu viziere, măști și mănuși.

Totodată, automobilele pentru orele practice sunt dotate cu camere video, iar înregistrările îi ajută pe elevi să înțeleagă și să analizeze greșelile efectuate pe traseu. Toate acestea pentru a lua examenul din prima încercare și a căpăta mai multă siguranță în trafic.

Învață o limbă străină

Hello! Ciao! Bonjour! Hola! – e prea puțin pentru a declara că vorbești mai multe limbi străine. Fie că îți dorești un job mai bun, oportunități nelimitate, prieteni internaționali sau călătorii interesante, cunoașterea limbilor străine este esențială. Îți poți îmbunătăți nivelul unei limbi pe care deja ai studiat-o sau poți încerca să înveți o limbă complet nouă – Centrul de limbi străine „Oratorica” îți oferă șansa să îți depășești limitele. Aici poți studia engleza, italiana, germana, franceza, spaniola, rusa sau româna, din confortul propriei locuințe.

Orele desfășurate în format online de câteva ori pe săptămână rămân la fel de interactive și utile, atât pentru elevi sau studenți, cât și pentru specialiștii din diferite domenii. Cunoașterea unei limbi străine îți oferă mai multe oportunități profesionale, indiferent de domeniu, dar și îți oferă posibilitatea de a comunica ușor atunci când călătorești sau cunoști persoane străine.

Alege cursurile dorite și bucură-te de mai multă încredere în tine. LiberCard te ajută să evoluezi și să fii mai sigur de propriile forțe, oferindu-ți 1 001 posibilități pentru a face cumpărături, oriunde și oricând.

Comandă cardul gratuit pe www.libercard.md sau în orice sucursală MAIB și obține abilitățile de care ai nevoie, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și ai parte de toate oportunitățile dorite. În plus, ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația  MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate. Cunoaște întreaga rețea de parteneri.

Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!