Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Savurează cafeaua din localul preferat, dar acum „to go”

Chiar dacă localurile în care intrai dimineața pentru cafea sunt închise, îți poți continua ritualul matinal „de a-ți lua doza de energie”. Comandă băutura preferată to go (la pachet) și o primești la intrarea în local, respectând toate măsurile de siguranță. Partenerii LiberCard te întâmpină cu cafeaua gata la ușa cafenelei, iar în unele cazuri ți-o livrează împreună cu desertul favorit. Savurează o cafea bună și achită cu LiberCard, în rate, fără un leu în plus.

Patiseria Delice D’Ange îți stă la dispoziție cu cafea aromată, profundă și cu gust fin. Împreună cu această băutură, alege și un desert franțuzesc, preparat exclusiv de patisierul cafenelei. Realizează comanda din timp la numărul de telefon 078 888 440.

O cafea to go poți cumpăra și în rețeaua de coffee shop-uri Lavazza. Cu note de cacao amară, arome de cappuccino, ai posibilitatea să alegi dintr-un sortiment mare de cafea, produsă în condiții sigure, iar dacă vrei să ți-o prepari acasă, comandă cafea măcinată sau boabe la numărul de telefon 0611 51 865 și îți va fi livrată la adresa indicată.

Și localul Barbar este deschis pentru cafeaua to go. Fierbinte, spumoasă și parfumată – poți savura cafeaua preparată după o tehnică specială împreună cu o prăjitură pe care o alegi direct din meniu atunci când îți iei băutura. Localul este deschis în fiecare zi, de la ora 8.00.

Un espresso, americano sau o cafea cu lapte poți comanda la pachet și în rețeaua Coffee Like. Băutura ta preferată poate fi pregătită dintr-un sortiment larg de cafea și îți este servită în mână sau direct la fereastra automobilului tău.

Iar pentru o cafea gustoasă acasă, cafeneaua Smart Corner livrează cafea măcinată de calitate superioară, produsă în Italia, pentru cele mai exigente gusturi. Poți alege dintr-o varietate de producători și cantitatea care îți convine. Comanda o faci la numărul de telefon 068 300 150.

Indiferent dacă ești pasionat de cafea sau o consumi ocazional, LiberCard are zeci de parteneri de unde poți face alegerea care îți convine – cafea savuroasă, aromată și de calitate.

Pentru a te bucura din plin de gustul unei cafele autentice, comandă cardul gratuit pe www.libercard.md sau la Moldova Agroindbank. LiberCard are o listă generoasă de parteneri care îți pot oferi toate acestea, dar și multe alte opțiuni – toate în rate. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și ai parte de confortul pe care îl meriți. Ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația specială MAIBank, care te ține la curent cu banii disponibili (banii pe care îi ai cont), cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate.