Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

LiberCard de la MAIB îți răsplătește fidelitatea

Te-ai obișnuit deja să cumperi tot ce vrei cu LiberCard și să plătești mai târziu? Ești un utilizator devotat al cardului de cumpărături și ai achitat ratele la timp? Atunci, ești printre cei care deja au fost răsplătiți pentru  fidelitate și cărora le-a fost majorată limita de consum! Da, ai înțeles corect! Deoarece suntem o familie, iar tu ești „al nostru”, în acest fel te încurajăm să nu-ți mai amâni dorințele. Cumperi azi și achiți mâine!

Iar dacă încă nu ai LiberCard, dar ai vrea să fii printre cei care se bucură de avantajele acestuia, atunci îl poți solicita online pe www.libercard.md sau te așteptăm la MAIB, doar cu buletinul de identitate.

LiberCard știe să-ți împartă cheltuielile până la 12 rate lunare egale, fără dobândă. Astfel, ai libertatea de a procura orice şi oricând îţi doreşti. Un singur card, mai multe cumpărături în rate, cu 0% dobândă.

Muncim permanent pentru a extinde reţeaua de parteneri LiberCard. În prezent, aceasta include supermarket-uri, magazine de haine, cosmetice, articole pentru sport, centre medicale, centre stomatologice, agenţii de turism, stații PECO şi multe altele.

Planul de rambursare la fiecare cumpărătură este disponibil în aplicaţia MAIBank, care poate fi descărcată și utilizată absolut gratuit de pe AppStore, Google Play și Huawei AppGallery. 

Pablo Neruda scria: „Visele nu se risipesc, dar nici nu zboară, dacă nu le dai aripi”.  LiberCard îți dă aripi!