Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Andrei Cocieru și Mihaela Teslari își amenajează inteligent casa nouă

Cuplul format din prezentatoarea TV Mihaela Teslari și hairstilistul Andrei Cocieru se bucură de o casă nouă minunată! După ce s-au văzut cu gresia, faianța și parchetul dorit, tinerii au pornit în căutarea mobilei perfecte, pentru a obține o amenajare comodă, armonioasă și contrastantă. Întrucât orice renovare presupune o mulțime de piese de mobilier, obiecte și decorațiuni, cunoscutul cuplu a apelat la LiberCard. Astfel, au procurat toată mobila necesară, achitând-o în rate fixe și egale, fără costuri suplimentare.

Inițial, Andrei și Mihaela erau în căutarea piesei centrale pentru dormitor – un pat confortabil, aspectuos și în culori îndrăzenețe. Însă la showroom-ul Tandem, aceștia au găsit și noptierele potrivite, o masă de machiaj stilată, dar și un dulap încăpător. Pentru a se bucura de toată mobila în același timp, tinerii au plătit cu cardul de cumpărături LiberCard și au scăpat de grijile nedorite.

„Ne-a ajutat foarte mult acest card, pentru că nu trebuie să achiți procente: iei câți bani ai nevoie și tot atâția întorci. Ne-am gândit să profităm de oportunitate și să ne luăm pe viitor și o bibliotecă în care să ne punem cărțile, pentru că nouă ne place mai mult să citim decât să ne uităm la televizor”, spune Andrei.

Te muți și tu în curând sau pur și simplu vrei să te bucuri de un spațiu armonios în casa sau curtea ta? Nu ezita să-ți reîmprospătezi locuința cu nuanțe pastelate, mobilă modernă și decorațiuni creative de la partenerii LiberCard. Creează-ți confortul de care ai nevoie și recapătă-ți libertatea în mod inteligent, având acces la peste 250 de magazine specializate în construcții și amenajări!

https://www.youtube.com/watch?v=1wYOzXAjaiE&feature=emb_logo 

Tot ce trebuie să faci este să comanzi cardul gratuit pe libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Soliciți o singură data cardul de cumpărături, validezi limita de credit și îți poți amenaja casa după gust, fără griji. Mai mult, ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația specială MAIBank, care te ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și ratele care trebuie achitate. Astfel, poți avea toate produsele necesare în același timp, dar să le plătești treptat, fără dobânzi sau comisioane.

Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!