Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Partenerii LiberCard te ajută să-ți renovezi inteligent locuința

Cât am stat acasă, am reușit să cercetăm fiecare metru pătrat al locuinței și am observat câte lucrări de reparație necesită casa noastră. Iar acum începem a savura libertatea de a face cumpărăturile necesare și a începe renovările cu dreptul. Însă pentru că un plus de confort aduce după sine și bătăi de cap, iar lipsa de experiență - alegeri incorecte, îți venim în ajutor cu o mulțime de parteneri. LiberCard îți oferă până la 50.000 de lei pentru renovarea locuinței. Cu acest card de cumpărături poți procura toate materialele necesare, pe care să le achiți în rate egale. Tot ce trebuie să faci este să alegi partenerul dorit care să-ți permită să achiți ratele în 3 luni sau în 6 luni, în funcție de posibilitățile tale.

Iată câteva soluții pentru o renovare de succes. 

Lumina cea de toate zilele

Atunci când demarezi reparația în sine, cumpără un fluxmetru și măsoară dacă ai suficientă lumină în casă. Vopsește pereții și tavanele în alb, este singurul mod în care lumina poate reflecta o parte din luminanță. Dacă ai o ușă de intrare, care duce spre bucătărie sau o altă cameră întunecată, ia în considerare instalarea unei uși mari din fier cu sticlă, care să permită trecerea luminii. 

Soluție împotriva zgomotului

Nimănui nu-i place să fie deranjat de zgomotul provocat de muzica sau televizorul altcuiva. Viața modernă implică utilizarea programelor audio de înaltă calitate din sisteme tot mai sofisticate. Adaugă o izolare acustică bună, atunci când renovezi și va fi mai ușor să ai liniște și pace într-o parte a casei când există zgomot în alta. Iarna – căldură, vara - răcoare

Iarna – căldură, vara - răcoare

O locuință eficientă din punct de vedere energetic este cea care consumă cât mai puțină energie pentru încălzire. Acordă atenție modului în care este sau nu izolat domiciliul, pentru a păstra căldura iarna și răcoarea vara. La casele de la sol, este recomandat să izolezi acoperișul. Acesta este și cel mai simplu de izolat, deoarece materialele pot fi aranjate pe pardoseala podului. În cazul apartamentelor, verifică pereții - unele locuințe sunt construite cu pereți inițial concepuți pentru a păstra căldura. Dacă pereții sunt solizi, acoperă pardoseala cu materiale care mențin încălzirea. 

Cabluri smart

Pentru siguranță și comoditate, în procesul de reparație, analizează și sistemul de cabluri pe care îl ai în casă. Pentru a utiliza cele mai performante echipamente ca să ai acces la comunicații de calitate, ai nevoie de o rețea din cabluri smart, calitative și care să fie plasate corect. Alege produsul preferat de la partenerii noștri din domeniul construcțiilor, care dispun de o mare varietate în acest sens. 

Adio, haos 

Comoditatea locuinței este generată și de mobilierul pe care îl alegi. Atunci când amenajezi interiorul, trebuie să fii atent la dimensiunile exacte ale camerei. Pentru a nu pierde din mobilitate și luminozitate, evită mobilierul supradimensionat din încăperile mici. În funcție de destinția fiecărei camere, alege să amenajezi spațiul doar cu piese funcționale și obiecte necesare – vei evita haosul și dezordinea. 

Toate schimbările din locuință n-ar fi posibile fără un partener de încredere – LiberCard îți oferă 1001 posibilități pentru a face cumpărături, oriunde și oricând. 

Peste 200 de companii din domeniul construcțiilor și renovărilor sunt gata să-ți preia, temporar, cheltuielile de reparație în timpul verii. Pentru a te bucura din plin de schimbările pe care vrei să le faci acasă, comandă cardul gratuit pe www.libercard.md sau în orice sucursală MAIB. LiberCard are o listă generoasă de parteneri care îți pot oferi toate acestea, dar și multe alte produse și servicii – toate în rate. Astfel, îți poți permite să renovezi locuința, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și ai parte de confortul pe îl meriți. Ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate.