Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Al doilea premiu din promoția LiberCard merge la Soroca

Al doilea câștigător al campaniei promoționale „Schimbă viteza cu LiberCard”, desemnat în urma tragerii la sorți, este Andrei Stelea din Soroca.

El a câștigat un iPhone 12, efectuând în perioada iulie-august 35 de tranzacții cu LiberCard, cea norocoasă fiind la un supermarket.

„În luna iulie am devenit tătic. Probabil cumpărăturile pentru noul membru al familiei mele mi-au purtat noroc și am câștigat la tombolă. La sigur, voi face cumpărături cu cardul în continuare, deoarece vreau să câștig și BMW”, a spus Andrei Stelea.

Alege și tu să plătești cu LiberCard și poți câștiga lunar, prin tragere la sorți, un iPhone 12 sau chiar premiul mare – un automobil BMW, oferit la finalul promoției.

Pentru a fi înscris în campanie, poți face achitări în supermarket, restaurant sau orice altă unitate comercială, care este partener LiberCard. Trebuie doar să efectuezi lunar minimum o tranzacție de cel puțin 500 de lei. Toate tranzacțiile vor fi automat înscrise în promoție, fără niciun alt efort din partea ta. Campania se desfășoară până la sfârșitul anului curent.

Mai multe plăți cu LiberCard înseamnă șanse considerabil mai mari de a câștiga un iPhone 12 sau automobilul BMW.

Încă nu ai LiberCard?

Solicită-l acum pe www.libercard.md și hai la cumpărături!

Află mai multe despre promoție aici.