TOTUL DESPRE MAIB LIBER

Top 10 produse pentru mămici și copiii lor: cumpărături eficiente în sezonul estival

358 vizualizări

 Momentul în care devii mamă îți aduce sentimente frumoase și experiențe unice, dar și multe responsabilități noi, într-o perioadă foarte intensă. Fiind o mămică modernă, îți poți facilita munca în acest rol și poți apela chiar la unele „life hacks”. Ca să-ți organizezi eficient cumpărăturile pentru tine și pentru copil în perioada estivală, LiberCard îți vine în ajutor. Îți poți cumpăra orice ai nevoie într-o singură zi, dar achiți treptat timp de câteva luni, fără dobânzi și comisioane.

Îți recomandăm mai jos top 10 produse utile pentru perioada maternității, pe care le găsești în rețeaua partenerilor LiberCard:

Haine chic pentru graviduțe și alăptare

Ce să port? Cum voi arăta? Oare va sta bine? Cu siguranță, una dintre marile provocări pentru femei. Însă schimbarea garderobei în perioada sarcinii poate fi chiar o experiență interesantă, nicidecum o scuză pentru a renunța la ținutele elegante sau îndrăznețe. Pentru asta, magazinul Burtici îți vine în ajutor. 

Produse de îngrijire

Produsele de îngrijire ocupă un loc important în viața mămicilor și a bebelușilor. Utilizarea cremelor cu factor de protecție solară este obligatorie vara. Iar pielea delicată a bebelușului tău necesită o îngrijire specială, începând de la produsele de baie și până la șervețelele umede fără compuși dăunători. La Viorica Cosmetics găsești tot ceea de ce ai nevoie. 

Sisteme de monitorizare

În prezent, tot mai mulți părinți apelează la sistemele de monitorizare a bebelușilor lor. Siguranța deplină este ceea ce contează cel mai mult, de aceea poți opta pentru videomonitoare, interfoane digitale sau monitoare speciale cu funcții de calmare și proiector de lumini nocturne. Apelează cu încredere la Baby Boom. 

Produse pentru hrănirea micuților

Nici nu observi cum ajungi la etapa când bebelușul crește, devine tot mai independent și trebuie să începi diversificarea alimentară. Atunci ai nevoie de o groază de produse pentru ca mesele micuțului să fie sigure, eficiente și distractive: veselă, biberoane, termos, diverse accesorii și – inevitabil – un scăunel super comod pe măsură. Bebelux este alegerea potrivită. 

Marsupiu

Ideal pentru plimbările în aer liber, marsupiul pentru bebeluși, care este un produs de mare ajutor. Fiind potrivit pentru intervalul de vârstă 4-12 luni, în primul an de viață îți poți purta copilul în brațe fără mare efort. Mai mult, înlocuiește căruciorul în anumite situații, cum ar fi mersul prin magazine, excursii și alte activități. 

Hăinuțe pentru copii

Pentru micile domnișoarele, înveselește dulăpiorul în această vară cu rochii drăguțe de diverse modele și culori. Pentru băieței recomandăm salopetele din bumbac sau seturile cu pantaloni scurți. Colecții extrem de interesante găsești la partenerii LiberCard precum: Bombonici, Maxikids, OVS KIDS, United Colors of Benetton, Primigi și mulți alții. 

Cărți educative

Pentru dezvoltarea copilului, extinderea imaginației, mobilitatea gândirii și definirea creativității – cărțile sunt cele mai grozave instrumente. De la povești surprinzătoare pentru pici, până la cărți pe gustul cititorilor pasionați care merg deja la școală, aici găsești tot felul de lecturi utile. 

Jucării interactive

Bine ai venit în lumea jucăriilor! Oricât de multe ar avea, copilul tău va fi mereu în căutarea a ceva nou și captivant. La Jucărenia, Universul Copiilor, Lulu, Mi-Mi toys și alți parteneri, ai la dispoziție jucării de toate tipurile, care să îi ajute pe copii să descopere lumea zi de zi. 

Ghiozdane originale

Copii își doresc mereu ceva nou și deosebit, care îi face să se simtă speciali. Ghiozdanele de la Goose&Goose în formă de diverse animăluțe vor face vacanța mai interesantă sau picnicul mai distractiv. 

Cărucioare practice

Mămicile adoră cărucioarele practice! Nu mai sta pe gânduri, alege-l pe cel care crezi că se potrivește copilașului tău! Ai o gamă variată de modele, culori, design. Transformă-ți plimbările estivale într-o adevarată plăcere. 

Toate produsele de care ai nevoie pentru tine și copilașul tău, dar și multe alte opțiuni – toate în rate, le găsești în rețeaua partenerilor LiberCard. Tot ce trebuie să faci, este să comanzi cardul gratuit pe www.libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și ești gata pentru cumpărături! Mai ales că poți avea totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate.

Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!

 

ALTE POSTĂRI