TOTUL DESPRE MAIB LIBER

Călărași prinde aripi cu LiberCard

945 vizualizări

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. Şi la Călărași ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

În Călărași vei găsi o mulțime de magazine, unde poți cumpăra produse alimentare și nealimentare, precum: Linella, Bonus și Agrofirma Universal.

În weekend poți să faci shopping pe gustul tău și să alegi îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii în următoarele magazine: PPT, Azart și Ponti.

Articole de birotică și cărți pentru școală poți achiziționa la Librarius și Torent.

Bijuterii îți recomandăm să procuri în Aureola Călărași unde poți achita cu LiberCard.

Vrei un televizor nou, smartphone, laptop sau alte electrocasnice? Îți propunem să mergi în unul din magazinele care acceptă plata LiberCard, precum: Darwin, Magazin de telefoane mobile, Torent Computers, Nicolae Melnic și Casa Muzicii.

Pentru un decor monden al casei tale mergi la Fabrilem, Instrumente.md și Maxi Optimus. Pentru a menține locuința curată, iar hainele îngrijite în ajutor îți vin: Casa Curată și Akuratti Italian Clean House.

LiberCard are grijă şi de sănătatea ta. În Călărași achită cu LiberCard în farmaciile Farmacia Familiei și Hippocrates, laboratorul medical - Clinica SANTE.

Dacă ești șofer, atunci cu LiberCard poți achita în autoservice-ul AUTOLUX Service. Cu LiberCard îți faci plinul la stația PECO Tirex.

Vacanța ta de vis poate fi achiziționată cu LiberCard în agenția de turism Aerlux.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din orașul Călărași, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Călărași.

Fii parte a familiei LiberCard!

ALTE POSTĂRI