TOTUL DESPRE MAIB LIBER

Cum să-ți menții casa în ordine? Soluții inteligente pentru curățenie și organizare

654 vizualizări

Pentru menținerea sănătății și a stării de bine, curățenia este esențială în fiecare locuință. Produsele potrivite îți pot face casa să strălucească, iar câteva trucuri de aranjare te vor ajuta să păstrezi ordinea, pentru ca să nu pierzi timpul și să te bucuri mai mult de perioada estivală. Nu mai sta pe gânduri și dă o tură prin magazinele specializate, ca să găsești soluții pentru micile probleme și să ai mereu la îndemână produse eficiente și accesibile. Iar dacă nu dispui de suficienți bani, LiberCard îți vine în ajutor.

Organizatoare

Orice curățenie începe cu organizarea și sortarea lucrurilor. Atunci când fiecare obiect are locul său, spațiul pare întotdeauna mai mare și mai aranjat. Folosește în bucătărie organizatoare pentru tacâmuri, frigider sau chiuvetă. Iar pentru haine, încălțăminte și bijuterii eficientizează spațiul cu containere și cutii speciale. Telemarket îți propune o gamă variată de organizatoare pentru întreaga locuință, ca să arate mai curată și mai ordonată.

Produse pentru bucătărie

Menținerea curățeniei în bucătărie este o adevărată provocare, mai ales dacă gătești des. Pentru aceasta ai nevoie de soluții de curățare a frigiderului, aragazului și cuptorului cu microunde. Pentru robinete și o chiuvetă sclipitoare folosește o soluție anticalcar. Iar pentru vase trebuie să ai întotdeauna la îndemână bureți și detergenți speciali. Împărăția curățeniei îți asigură toate produsele necesare pentru a oferi bucătăriei un aer proaspăt și „apetisant”.

Produse dezinfectante pentru baie

Cum să ai o baie curată cu mai puțin efort? Alege produse dezinfectante, care te ajută să igienizezi baia și să cureți eficient cada, chiuveta și chiar teracota. Înlătură rapid bacteriile și mențin curățenia pentru o perioadă mai îndelungată. Le găsești într-o gamă variată în rețeaua de magazine Casa curată. Pentru a nu dăuna pielii tale, atunci când le folosești trebuie neapărat să te echipezi cu mănuși de cauciuc.

Soluții pentru oglinzi și geamuri

Oglinzile din baie, de la dulapuri, geamurile, dar și suprafețele strălucitoare îți pot da bătăi de cap, dacă nu ai la îndemână spray-urile potrivite. Acestea te ajută să oferi suprafețelor delicate o curățenie impecabilă și o strălucire vizibilă. Pentru o mai mare eficacitate, soluțiile pentru geamuri trebuie aplicate cu lavete speciale din microfibră sau cu șervețele uscate. Toate acestea le găsești în rețeaua de magazine Zolușca.

Soluții pentru mobilă și covoare

Lustruirea suprafețelor din lemn se face doar cu produse speciale, care îndepărtează rapid amprentele, praful, umezeala etc. Spray-urile pentru mobilă nu dăunează dulapurilor și le oferă un aspect radiant. În schimb, pentru covoare ai nevoie de un șampon special și o perie eficientă, ca să le revigorezi instant. Magazinul Avocado îți vine în ajutor, oferindu-ți și soluțiile potrivite pentru mobilă, covoare și pardoseală.

Menține casa curată, indiferent de circumstanțe. Astfel, te vei simiți mai confortabil și vei trăi într-un spațiu mai plăcut atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Cumpără acum toate produsele necesare de la partenerii LiberCard.

Comandă cardul gratuit pe www.libercard.md sau în orice sucursală MAIB și poți începe să te bucuri de o casă mai fresh, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și ai parte de curățenia pe care ți-o dorești. Ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate.

Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!

ALTE POSTĂRI