TOTUL DESPRE MAIB LIBER

Anenii Noi prinde aripi cu LiberCard

946 vizualizări

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. Şi la Anenii Noi ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

În Anenii Noi vei găsi o mulțime de magazine, unde poți cumpăra produse alimentare și nealimentare, precum: Linella, Fresh Meat, Rogob, Local Discounter, Drink Stock, Speranța, Alimentara, Baza Angro, A.Dunas I.I., Dugheana, Gusto Market și Bucuria.

O ceașcă de cafea poți servi în Eve’s Coffe iar un tort de ziua ta de naștere poți comanda în Dolce Parma.

În weekend poți să faci shopping pe gustul tău și să alegi îmbrăcăminte sau accesorii pentru tine și copilul tău în următoarele magazine: PPT, Bumbăcel și Ponti.

Vrei un televizor nou, smartphone, laptop sau alte electrocasnice? Îți propunem să mergi în unul din magazinele care acceptă plata cu LiberCard, precum: Partener Moldtelecom, Enter și Magazin de Electrocasnice CC Admiral.

Dacă construiești casa visurilor tale, ai început reparația capitală sau cosmetică a apartamentului, atunci în ajutor îți vin magazinele Mavion, Construct Market Master, Lider, Materiale de Construcții, Magazin de Construcții CC Admiral, A.Dunas I.I. și Elisio.

Pentru un decor monden al casei tale mergi la Top Shop, iar pentru a menține locuința curată și hainele îngrijite, în ajutor îți vin: Casa Curată, Estetica și Împărăția Curățeniei.

LiberCard are grijă şi de sănătatea ta. În Anenii Noi achită cu LiberCard în farmaciile Farmacia Familiei și Hippocrates, în stomatologia Sanelen Dent Stomatologie și în Optica Farmacia Familiei.

Dacă ai un animal de companie, atunci trebuie să știi că poți achita cu LiberCard în farmacia veterinară DR. Vet.

Iar dacă visezi să-ți petreci weekend-ul frumos, atunci White Park e locul unde îți poți reculege puterile și gândurile.

Cu LiberCard îți faci plinul la stațiile PECO Rompetrol.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din orașul Anenii Noi, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Anenii Noi.

Fii parte a familiei LiberCard!

ALTE POSTĂRI