Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Ultimii doi câştigători ai promoţiei “Schimbă viteza cu maib liber. Ediția 2” şi-au ridicat premiul - un iPhone 13

Elena Poleanschi și Ilia Donoga sunt norocoșii câștigători care au primit ultimele două telefoane iPhone 13 din cadrul promoției “Schimbă viteza cu maib liber. Ediția 2”. Ei au efectuat mai multe tranzacții de peste 1000 de lei cu cardul maib liber în perioada 17 august - 16 septembrie, iar una dintre acestea le-a adus norocul de a câștiga câte un telefon. 

Elena Poleanschi deține cardul de mai bine de un an și ne-a povestit că cele mai costisitoare cumpărături le face cu cardul maib liber, pentru că o ajută să-și procure mai multe bunuri fără amânare, iar costul lor devine cu mult mai accesibil, fiind achitat în rate egale lunare fără comision.

Tranzacția care i-a adus un iPhone 13 a fost făcută la un magazin de electrocasnice.

Ilia Donoaga ne-a povestit cât de mult l-a ajutat în ultima perioadă cardul maib liber, achitând cu el serviciile stomatologice. Din 2019 deține cardul, iar cel mai frecvent îl folosește pentru serviciile medicale

Încă nu ești clientul nostru? Depune o cerere pe www.libercard.md. Clienții maib au posibilitatea de a comanda cardul prin aplicația maibank printr-un singur click.

Maib liber – cardul tău pentru cumpărături în rate egale cu dobânda 0% în peste 5000 de magazine. Vezi aici dacă magazinul tău preferat este în lista partenerilor maib liber.

Maib liber е pentru un shopping ușor!