Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Oferă confort locuinței tale: idei de reamenajare și decor fără multe cheltuieli

În acest an casa de vacanță este chiar cea în care locuiești. De aceea trebuie să o amenajezi cât mai confortabil pentru a te bucura de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi acasă. Vrei un cămin care să-ți ofere relaxare și dispoziție bună? Nu mai amâna acest moment! LiberCard te ajută să procuri produsele dorite acum, dar să le achiți timp de câteva luni, fără niciun ban în plus.

Iată câteva sugestii  de la partenerii LiberCard cu ajutorul cărora poți oferi un „refresh” casei și curții tale:

Curte de vacanță

Serile calde de vară ți-ai dori să le petreci într-un spațiu deschis. Dispui de o curte sau o terasă? Atunci o canapea confortabilă pe care să te relaxezi, o masă pentru cină sau un set complet pentru grădină sunt indispensabile. La JYSK găsești o gamă variată de piese pentru orice spațiu exterior.

Mobilă fruncțională

Atât cât stai acasă nici interiorul nu trebuie neglijat. O canapea nouă, o comodă încăpătoare sau o masă de birou în culori deschise îți pot face spațiul în care locuiești mai funcțional și mai atractiv. Nu ezita să schimbi mobilierul învechit pe piese moderne și minimaliste. Tandem, Mobiland sau Indart au niște opțiuni excelente pentru confortul din casa ta.

Să fie lumină!

Lumina este indispensabilă pentru ca o locuință să „respire”, oferind senzația de spațiu și deschidere. Alege o lustră nouă, o lampă led sau o veioză pentru dormitor și transformarea va fi vizibilă. STUDIO DI LUCE oferă peste 25 de mii de tipuri de lămpi de la cei mai importanți producători europeni pentru luminozitatea casei și curții tale.

Decor cu stil

O ramă foto, o lumânare parfumată sau un ghiveci delicat pot schimba radical aspectul locuinței. Acestea oferă un plus de culoare și personalitate casei, influențându-ți vizibil starea de spirit. Magazinul Éclair îți oferă o gamă variată de obiecte decorative stilate și originale. Iar dacă vrei să optezi pentru ceva hand-made, Dendrobium îți vine în ajutor.

Oglindă, oglinjoară…

Oglinzile rotunde, dreptunghiulare, fixate pe perete sau aplicate pe piesele de mobilier sunt funcționale, dar și decorative. Acestea măresc spațiile mici și oferă un plus de farmec casei moderne. Alege modelele preferate de la Fabrica de oglinzi Radeva.

Culori estivale

Draperiile în nuanțe pastelate, pernele decorative sau seturile de lenjerie de pat cu imprimeuri sunt câteva articole pe care vrei mereu să le schimbi. La Global Store și la Millitex ai o mulțime de variante accesibile, iar Perna mea te ajută să decorezi cu textile colorate și odaia celor mici.

Pentru a începe neîntârziat reamenajarea curții și a locuinței, comandă cardul gratuit pe www.libercard.md sau la Moldova Agroindbank. LiberCard are o listă generoasă de parteneri care îți pot asigura o gamă largă de produse pentru casă – toate în rate. Astfel, îți poți permite orice vrei și când vrei, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi suma disponibilă și îți oferi tot răsfățul pe care îl meriți. Mai mult, ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate.

Alege să faci o schimbare casei tale cu LiberCard!