Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

FLORENTINO DELURE – te ajută să alegi cadoul perfect

Florentino Delure a pregătit o surpriză pentru toți îndrăgostiții! În săptămâna 8-13 Februarie, ai o reducere de 20% la toate articolele din showroom cu promocode-ul „FlorentinoLOVE”. O oportunitate unică de a avea o experiență frumoasă de Valentine's Day oferind un cadou memorabil inimii-pereche! 

Florentino Delure este un brand premium, care creează ținute pentru bărbați și dame utilizând țesături din Italia și Anglia. Începând de la costume business, casual și clasice, acest brand îți pune la dispoziție o gamă largă, dar selectă, de articole vestimentare ce rezistă trend-urilor sezoniere, oferind confort și eleganță. 

Alege orice articol sau ținută de la Florentino Delure și achită-le treptat în 6 luni, fără dobândă, fără comision și alte taxe suplimentare. Oferta este disponibilă atât pentru colecția nouă, cât și pentru colecțiile anterioare, inclusiv articolele aflate la reducere. 

Nu ezita să vizitezi showroom-ul Florentino Delure de pe str. Alexei Șciusev, 80 sau programează o consiliere de imagine gratuită pentru alegerea unei ținute perfecte. 

Detalii pe www.florentinodelure.com