Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Soroca prinde aripi cu LiberCard

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. La Soroca ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

În Soroca vei găsi o mulțime de magazine, unde poți cumpăra produse alimentare și nealimentare, precum: Dulcinella, Linela, Fourchette, Rogob, Vamian Kristall, Odido Soroca, Magazin Alimentar, Supermarket Doina și Bucuria.

Fie că vrei să savurezi o ceașcă cu cafea aromată sau să-ți petreci memorabil ziua de naștere într-un restaurant, ai la dispoziție următoarele localuri: Salat și Gustolini.

În weekend poți să faci shopping pe gustul tău și să alegi îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii în următoarele magazine: PPT, W Brand, Ponti și Oldcom.

Jucării și haine pentru copii poți găsi în Avantaj și Baby Rosse.

Articole de birotică și cărți pentru școală poți achiziționa în Librarius.

Pentru o odihnă frumoasă poți merge la Zăvoiul Nistrului - un Eco Village modern, unde îți vei reculege gândurile și te vei putea recrea.

Bijuterii îți recomandăm să procuri în Aurum, achitând cu LiberCard.

Vrei un televizor nou, smartphone, laptop sau alte electrocasnice? Îți propunem să mergi în unul din magazinele care acceptă plata cu LiberCard, precum: Moldcell Partener, Darwin, Magazin de Telefoane Mobile, Partener Moldtelecom, Enter și Avantaj.

Dacă construiești casa visurilor tale, ai început reparația capitală sau cosmetică a apartamentului, atunci în ajutor îți vin magazinele Baxi, Postalconst și Instrumente.md.

Pentru un decor monden al casei tale mergi la Top Shop și Avantaj.

Pentru a menține locuința curată, iar hainele îngrijite procură tot necesarul la Împărăția Curățeniei.

LiberCard are grijă şi de sănătatea ta. În Soroca achită cu LiberCard în farmaciile Farmacia Familiei, Farmacia Felicia și Hippocrates, laboratoarele medicale și de diagnostică, precum Clinica SANTE și INVITRO.

Dacă ești șofer, atunci să știi că poți achita cu LiberCard în Agropiese-TGR. Tot cu LiberCard îți faci plinul la stațiile PECO Tirex și Rompetrol.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din Soroca, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Soroca.

Fii parte a familiei LiberCard!