Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Marea câștigătoare a promoției libercard a primit cheile de la noul BMW

 

Viorica Isac din raionul Criuleni, marea câștigătoare a promoției ”Schimbă viteza cu libercard”, a primit cheile de la automobilul BMW, seria 1, oferit de Visa și maib. Câștigătoarea a fost desemnată în direct în cadrul emisiunii ”100 moldoveni au zis” de la Prime TV, la sfârșitului anului trecut. 

Vestea senzațională a fost dată chiar de Lilu, prezentatoarea emisiunii, fiind primită cu mari emoții de către Viorica Isac. ”A fost un premiu neașteptat. Utilizez libercard, atunci când trebuie să fac cumpărături. Tot cu libercad am achitat cursurile la școala auto, iar în curând urmează să obțin permisul de conducere. Am 3 copii și ne va fi mai ușor să mergem la cumpărături. Cu siguranță voi rămâne fidelă libercard și îl recomand tuturor”, a declarat marea câștigătoare.

Viorica Isac s-a alăturat altor cinci câștigători ai promoției, care au fost desemnați lunar prin tragere la sorți, fiecare primind câte un cadou de excepție – telefon iphone 12.

Promoția, desfășurată în perioada 1 iulie  - 10 decembrie 2021, a asigurat intrarea automată la tragerea la sorţi pentru unul din premii, tuturor clienţilor Visa și maib care au ales să efectueze lunar cel puțin o plată de 500 de lei cu libercard.

Mulțumim tuturor pentru participare și ne revedem cu noi surprize promoționale!  

Libercard este primul card de cumpărături în rate din Moldova care îți oferă posibilitatea să cumperi orice vrei și când vrei, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Cumperi acum, dar plăteşti treptat, în rate egale pînă la 12 luni. 

Pentru mai multe detalii despre cumpărături în rate și modalitățile de obținere a libercard, accesează www.libercard.md

Schimbă viteza la nivelul următor! Cu libercard de la maib e simplu și ușor!