Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Alţi doi câştigători ai promoţiei “Schimbă viteza cu maib liber. Ediția 2” şi-au ridicat premiul - un iPhone 13

Alți doi clienți, care au ales să achite cumpărăturile cu cardul maib liber în perioada 17 iulie-16 august, au devenit câștigătorii celei de-a treia extrageri ai promoției “Schimbă viteza cu maib liber. Ediția 2”. Elena Caraja și Alexandra Vrabie au primit câte un iPhone 13.

Elena Caraja a primit cardul maib liber acum 1 an, iar de atunci permanent îl utilizează la cumpărături. Tranzacția care i-a adus premiul a fost făcută la o stație PECO.

”Și eu, și soțul avem maib liber, pe care îl folosim oriunde văd simbolul cardului. Mă bucur că rețeaua partenerilor maib liber se extinde și pot achita cu cardul în tot multe magazine”, a povestit Elena.

 

 

A doua câștigătoare, Alexandra Vrabie, se pregătește activ pentru marele eveniment din viața sa – nunta, iar cumpărăturile le achită cu maib liber. Cardul îl deține de 2 ani, iar acum, câștigând un telefon mobil, e hotărâtă să continuă plățile și să-și încerce norocul pentru marele premiu – un automobil KIA RIO X-Line.

Precizăm că ambele câștigătoare vor participa la marea extragere, însă șansele de câștig cresc cu fiecare plată.

În promoție au mai rămas două telefoane iPhone 13. Dacă dorești să participi la ultima tombolă, care va avea loc pe 3 octombrie, e suficient să faci minimum o cumpărătura cu cardul maib liber în valoare de 1000 de lei la orice magazin partener. Detalii aici.

Maib liber – cardul tău pentru cumpărături în rate egale cu dobânda 0% în peste 5000 de magazine. Vezi aici dacă magazinul tău preferat este în lista partenerilor maib liber.

Maib liber е pentru un shopping ușor!