TOTUL DESPRE MAIB LIBER

Surprinde femeile dragi din viața ta: idei de cadouri pe care să le achiți treptat

753 vizualizări

Mama, sora, iubita – sunt doar câteva dintre femeile dragi, pe care ai vrea să le bucuri cu daruri frumoase și utile, indiferent de ocazie. Vrei să surprinzi femeile din viața ta, însă nu ai vrea ca la final să-ți surprinzi și portofelul? Nicio grijă, de la partenerii LiberCard poți cumpăra toate darurile dorite într-o singură zi, dar să le achiți în rate timp de câteva luni, fără dobânzi și comisioane. E mai simplu decât crezi și nu te costă nimic în plus.

Prinde aripi cu LiberCard și bucură femeile dragi, fără să-ți epuizezi bugetul. Iată câteva idei de cadouri cu care să dai lovitura la orice ocazie.

 

#1. Degustare de vinuri

Nimic nu poate fi mai plăcut decât să-i oferi unei persoane dragi ocazia să viziteze un loc nou, să guste un vin de calitate și să trăiască o experiență memorabilă. Pentru cele care nu preferă vinurile, alege o invitație la restaurant sau la pizzerie.

#2. Tură de shopping

Certificatele de cumpărături pentru magazinele de haine, încălțăminte sau accesorii sunt salvatoare atunci când nu cunoști cu exactitate preferințele, mărimile sau necesitățile persoanei dragi.

#3. Ședință SPA

Un răsfăț pentru corp și minte este benefic pentru orice femeie. Câteva ore de relaxare completă cu masaj corporal, ceaiuri din plante, exfoliere și împachetare cu ciocolată vor impresiona garantat.

#4. Cărți

Librăriile îți oferă opțiuni diverse pentru toate gusturile. Poți alege romane clasice sau moderne, cărți de autodezvoltare sau de rețete, în funcție de pasiunile persoanei căreia îi sunt destinate.

#5. Bijuterii

Alese cu multă atenție și ținând cont de stil, bijuteriile se potrivesc aproape oricărei femei. Poți opta pentru o pereche de cercei, un colier sau o brățară. De asemenea, ai de ales între materiale prețioase sau bijuterii hand-made.

#6. Ajutor în bucătărie

Chiar dacă îi place să gătească, ajut-o să nu piardă prea mult timp în bucătărie, oferindu-i electrocasnice moderne, utile și ușor de folosit. Optează pentru un aparat de gătit sandviciuri, un blender performant sau un aparat grill.

#7. Produse cosmetice

Alege-i câteva produse cosmetice în funcție de stil, vârstă și preferințe. Pentru a nu da greș, poți opta pentru un parfum și o loțiune parfumată cu miros floral sau oriental. De asemenea, poți alege uleiuri pentru păr și corp sau o paletă de farduri „nud”.

LiberCard are o listă generoasă de parteneri care îți pot oferi aceste tipuri de cadouri, dar și multe alte opțiuni – toate în rate.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi cardul gratuit online pe www.libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Astfel, îți poți permite orice vrei și când vrei, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi limita de credit și poți face turul magazinelor fără griji. Și ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația specială, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și ratele care trebuie achitate.

Suprinde femeile dragi din viața ta! Comandă acum LiberCard!

 

 

ALTE POSTĂRI