TOTUL DESPRE MAIB LIBER

Restaurantele care îți aduc acasă deliciile preferate. Nota de plată o poți achita treptat timp de câteva luni

962 vizualizări

Chiar dacă pandemia încă nu-ți permite să te bucuri de vară la terasele localurilor pe care le frecventai înainte, îți poți alina dorul de bucatele preferate. Restaurantele și-au adaptat modelul de activitate și s-au reorientat spre servirea clienților acasă. Cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, localurile partenere LiberCard îți aduc la micul dejun, prânz sau cină bunătăți pentru întreaga familie. Iar nota de plată o poți achita în rate timp de câteva luni, în funcție de posibilitățile tale și fără niciun leu în pus.

Ți-am pregătit o listă de restaurante partenere din Chișinău, cu disponibilitatea livrării la domiciliu ca să-i răsfeți pe cei dragi cu mese copioase, dar în același timp să îți gestionezi bugetul din portofel într-un mod exemplar.

Pegas Terrace & Restaurant

Ai poftă de un steak suculent? Alege renumitele steakuri gata pregătite sau cele în stare crudă (T-bone sau Ribeye), maturate după o tehnologie specială timp de 31 de zile, de la marca Pegas. Poți să le prepari după rețeta proprie sau conform recomandărilor bucătarilor. Comandă steakurile, dar și alte bunătăți din meniu la numărul de telefon: 078 800 600.

San Sushi

Îți dorești preparate deosebite pentru această vară? Încearcă micile rulouri de orez cu pește crud, fructe de mare sau legume. Restaurantul San Sushi îți propune o varietate de combinații colorate și savuroase pe care nu trebuie să le ratezi. Pe lângă sushi, la restaurant mai poți solicita supe, salate, noodles, tempura și deserturi – toate cu specific japonez. Comandă-le online pe www.sunsushi.md sau la numărul de contact: 079 811 411.

Black Rabbit Gastro-Burrow

Restaurantul dispune de un meniu select care combină bucătăria locală cu cea europeană. Acesta dezvăluie aromele irezistibile ale bucatelor gătite prin metoda sous-vide și ale celor vegetariene. Dacă vrei să explorezi noi arome, atunci Black Rabbit Gastro-Burrow este gata să-ți livreze deliciile preferate. Poți face comanda pe www.blackrabbit.md sau la numărul de telefon: 078 333 322.

Wine Gogh Restaurant

Localul numit în cinstea maestrului Van Gogh are o ofertă cu totul specială. Deși nu-ți poate livra bucatele pregătite de bucătarul șef al localului, totuși la fiecare ladă de Wine Gogh procurată, îți oferă un steak maturat sau un pește din partea casei. Astfel, te poți bucura de o adevărată experiență culinară la tine acasă. Dacă ți-am trezit curiozitatea, fă o comandă la numărul de contact: 079 983 728.

Pelmoon

După lunga perioadă de carantină te-ai cam plictisit de gătit, dar vrei să-ți uimești membrii familiei cu ceva deosebit? Poți opta pentru pelemeni multicolori, colorați cu suc natural de sfeclă, spanac, curcuma sau cerneală de sepie. Aceștia sunt umpluți cu carne de vită, de curcan, de găină și parmezan sau cu o combinației inedită de carne de  porc și creveți! Dacă nu știai de atâtea opțiuni posibile, alege să-ți satisfaci pofta și curiozitatea, comandând cu livrare la numărul de telefon: 022 844 164.

Fratelli Restobar

Dacă ți-e poftă de un prânz special sau ești cu gândul la vacanță, Fratelli RestoBar te întâmpină cu bunătăți tentante: specialitate mexicană sau irlandeză, aripioare de pui Buffalo, platou cu delicii italiene, frigărui georgian de pui și multe tipuri de salate. Împreună cu băuturile potrivite, toate aceste bunătăți pot fi savurate chiar la tine acasă. Comandă-le pe: Fratelli RestoBar.

Delectează-te vara aceasta cu excepționalele bucate pregătite de bucătarii profesioniști ca să îți acorzi mai mult timp ție și familiei tale. LiberCard îți oferă 1 001 de posibilităţi nu doar ca să savurezi tot ce îți poftește inima, dar și pentru a face cumpărături, oriunde şi oricând.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi cardul gratuit pe www.libercard.md sau la orice sucursală Moldova Agroindbank. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi limita de credit și poți să achiți orice notă de plată fără griji. Și ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația MAIBank, care te va ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și sumele care trebuie achitate. Descoperă reţeaua completă de parteneri pe www.libercard.md.

Savurează deliciile verii împreună cu LiberCard!

 

ALTE POSTĂRI