TOTUL DESPRE MAIB LIBER

Orhei prinde aripi cu LiberCard

1079 vizualizări

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. La Orhei ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

Dacă vrei bunătăți dulci sau un tort la comandă, le poți cumpăra la Dulcinella sau Bucuria. Iar produse alimentare poți procura la Linella, Family Market, Fish Market sau Alimentara Alina.

Fie că vrei să ai o zi de naștere de neuitat, să savurezi un cocktail deosebit sau să organizezi o cină romantică, alege localul potrivit: Chateau Vartely, Family Pizza, Cafenea la Cișmea, Butuceni Eco Resort sau Pizza Mania.

Refugiază-te cu persoana iubită sau recreează-te cu familia la unul din complexele turistice Chateau Vartely sau Butuceni Eco Resort.

Te invităm să faci shopping în rate egale la Oldcom, PPT, Beatrice Lenjerie, Milavitsa, Ponti sau Reverissimo. Și nu uita să cumperi un cadou copilului tău de la Pinokio sau Pici și Mămici.

Ai grijă de sănătatea ta împreună cu partenerii LiberCard: Farmacia Familiei, Farmacia Felicia, Hippocrates, Prosanfam, Clinica Sante și Synevo. Îți recomandăm să cumperi chelari de vedere sau de soare, cu protecție UV la Optica Farmacia Familiei. Produse cosmetice de calitate poți cumpăra de la Vizaje Nica și Viorica Cosmetica.

Dacă ești pasionat de lectură, atunci la Librarius sau Librărie Orhei vei găsi cărți de suflet. Gadgeturi, produse electronice sau electrocasnice poți cumpăra în Darwin, Enter, Magazin de telefoane mobile sau Partener Moldtelecom, achitând cu LiberCard.

Dacă construiești casa visurilor tale, ai început reparația capitală sau cosmetică a apartamentului, atunci în ajutor îți vin magazinele: Materiale de construcție nr.1, Materiale de construcție Décor, Comfort, Instrumente.md, Romstal, Kamoto, Metroterm sau Lider. Iar pentru un décor monden al casei tale, mergi la Prestige Mobila, Moldova, Draperii sau Top Shop.

Pentru ca locuința ta să strălucească de curățenie, folosește produse chimice de la Casa Curată sau Împărăția Curățeniei.

Dacă faci parte din rândul șoferilor, atunci alimentează-ți mașina la orice stație PECO Tirex sau Rompetrol. Tehnică agricolă și piese de schimb cu achitare în rate îți oferă Agropiese-TGR.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din orașul Orhei, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Orhei.

Fii parte a familiei LiberCard!

ALTE POSTĂRI