Despre partener

În sectorul tehnologiilor de iluminat, ECO EVOLUTIONS funcționează încă din anul 2013.

De atunci suntem unul din importanții furnizori de corpuri de iluminat în Republica Moldova de la cei mai cunoscuți furnizori regionali. Dar aceasta e doar o caracteristică, obiectivul nostru fiind orientat pe satisfacția clienților. Din 2013 a apărut ideea de a importa și comercializa corpuri de iluminat ce corespund standardelor europene și internaționale.

De atunci ne concentrăm pe comerțul corpurilor de iluminat ce corespund cerințelor clientului și normativelor de iluminat, astfel încât caracteristica înscrisă pe ambalaj și/sau fișa tehnică să corespundă cu valoarea de facto a acesteia. În urma experienței am ajuns să fim parte a rețelei de distribuție a celor mai importați furnizori regionali: Arelux, Redo Group, Smarterlight, Incanti, LUG, ELECTROMAGNETICA, LENA LIGHTING, GTV Poland, Ideal Lux, Maytoni, EGLO, NovaLuce, Bticino ș.a.

Astăzi suntem specializați deplin pe tehnologii de iluminat pentru diverse ramuri și reușim a face față gestionând acest lucru prin intermediul Magazinului Redo / Arelux.

Date de contact

www.redogroup.md

079 334 466