Compania noastră Vă propune un sortiment larg de produse tehnico - sanitare, gresie din ceramică, mobilă pentru baie și bucătărie,uși de interior, laminat și produse conexe.

Pentru toți cei care acum se află în procesul de reparație sau planifică înnoirea interiorului, Vă propunem soluții moderne de amenajare și combinații corecte care vor oferi oportunitatea de a Vă face casa mai confortabilă și care determină un bun simț a gustului, o calitate superioară și practicitate.Datorită experienței căpătate pe parcursul a multor ani, Compania noastră ocupă unul dintre primele locuri din Republica Moldova în segmentul nostru de activitate.

Consultanții noștri mereu sunt la dispoziția Dvs. pentru a Vă răspunde la orice întrebare și pentru a Vă ajuta cu alegerea corectă.

Încrederea Clienților – este scopul principal în activitatea noastră. Compania noastră cooperează exclusiv cu producătorii care se evidențiază datorită design-ului modern, calității durabile și caracteristicilor unice a produselor ce le realizează.

Garantăm cele mai bune și calitative produse. Soluțiile pentru amenajarea camerei de baie expuse în magazinele „LiniaH2O”, vor fi de ajutor acelor persoane care nu sunt deciși în design-ul viitoarei camere de baie. În magazinele noastre puteți vedea exemple de combinații de gresie, mobilă, tehnică sanitară și decor ce permit definirea așteptărilor de la camera de baie.

Pentru comoditate, Vă propunem serviciu de livrare și depunem maxim efort pentru ca Dvs. să aveți posibilitatea să puteți achiziționa produsele la cele mai bune prețuri.

Vă veți convinge că produsele ce le propunem vor transforma o încăpere obișnuită în una ergonomică, funcționabilă și foarte atrăgătoare. Cu LiniaH2O reparația devine o plăcere!

Date de contact

https://liniah2o.md/ro

022 295420