DULCINELLA

23 magazine
Plan de rambursare
Rata: 2 luni
Date de contact

www.dulcinella.md

Despre partener

Înființată în anul 2005, în mun. Chișinău, Republica Moldova, activând pe o suprafață de producție de 70 m2 și 10 angajați, ajunge la inceputul anului 2020 în prezența a 2500 m2 de producție, peste 250 de angajați si 25 de magazine specializate proprii.

Pentru confortul clienților, magazinul a fost împărțit în zone:

•zone produselor de cofetărie și patiserie unde gasiți mai multe produse proprii, manual fabricate, majoritatea din ele fiind din seria rețetelor proprii gândite (torturi) iar altă majoritate respectând vechile rețete moldovenești (biscuiți, plăcinte, rulade);

•zona produselor la comandă – este acel Birou de preluare a comenzilor pentru personalizarea produselor în direcția evenimentului în cauză, anume: nuntă, botez, zi naștere, aniversare etc. Poate fi comandată întreaga gama de produse iar în personalizarea tortului se vor implica cei mai iscusiți cofetari;

•zona gastro — mai nou aparută (in luna aprilie a anului 2020), cu scopul susținerii micilor producători autohtoni din Republica Moldova având sloganul «Dulcinella susține micii producători autohtoni». Vorbim despre produse unciale dupa rețete proprii, artizanale, sănătoase.

•zona cadouri – seturi individuale, gata pregătite sau posibilitate de a ți-l crea individual; zona de mini-terasă – este special gândită întru degustarea produselor sau petrecerea timpului cu cei dragi.