BUTUCENI ECO RESORT

1 magazin
Despre partener

BUTUCENI ECO RESORT - complex turistic în stil rustic.

BUTUCENI ECO RESORT este amplasată în apropierea orașului Orhei, în zona Orheiului Vechi, în satul cu același nume – Butuceni. Această regiune a țării abundă în situri arheologice de o frumusețe rară și însemnătate majoră pentru tezaurul Moldovei. Natura neprihănită de secole, râul Răut care curge lin în apropiere și peisajele care te uluiesc cu splendoarea lor creează o atmosferă unică care te cuceresc instantaneu. Tocmai din această cauză a fost creată această oportunitate de a putea beneficia de o escapadă din rutina orașului.

Complexul BUTUCENI ECO RESORT redă stilul rustic național, curtea este amenajată la fel cum o făceau străbunii: cu laițe, scrânciob-uri și foișoare. Casele cu tinde, acoperite cu șindrilă, adăpostesc camerele amenajate la fel în tradiționalul stil strămoșesc cu elemente precum: lăicere, covoare și perne brodate și, desigur, tradiționala lejancă cu sobă în care aroma lemnului se combină cu comoditățile moderne (TV, WI-FI, grup sanitar).

Precum în sat orice gospodar are un ocol plin cu jivine, la pensiune poți găsi: găini, gâște, rațe, ponei, vaci, cai, capre. Oricine e binevenit să încerce breasla de menaj, începând cu hrănitul lor, mersul cu căruța sau faetonul și terminând cu strânsul ouălor sau, de ce nu – mulsul vacii?

Iar cei ce doresc o altă experiență decât lucrul în curte, sunt așteptați în bucătărie ca să învețe din secretele bucatelor tradiționale, să coacă pâine și plăcinte, să învârtească sarmale și apoi să le dea la copt în cuptorul încins cu jăratic.

Restaurantul în același stil țărănesc va crea o atmosferă deosebită pentru oaspeții săi. Bucătarii, prin priceperea lor, vor servi feluri de mâncare tradițională aleasă.

Date de contact

www.butuceni.md

0796 17 870