APTEKA.MD

Sănătate/Frumusețe
1 lună
2 magazine

APTEKA.MD

prima online farmacie din Republica Moldova, care se ocupă de livrarea medicamentelor la domiciliu sau în cea mai apropiată farmacie a reteţei. Partenerul nostru este compania «Farmina», rețeaua de farmacii a căreia este alcătuită din 30 de farmacii situate pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Noi lucrăm pentru dvs în Chișinău, Bălți, Cahul, Căușeni, Comrat și în alte orașe ale Moldovei. Lista completă a farmaciilor „Farmina” o puteţi găsi aici.

În online-farmacia noastră veţi găsi :

  • Preţuri mici;
  • Informaţia completă despre preparate;
  • Un site comod şi simplu;
  • Comanda preparatelor necesare fără înregistrare, inclusiv preparatele care lipsesc la moment sau sunt greu de găsit;
  • Livrarea rapidă la domiciliu;
  • Rezervarea oricăror produse în orice farmacie a reţelei «Farmina»;
  • Înainte de a procura ceva, puteţi consulta specialistul prin intermediul mesageriei internet (Viber, WhatsApp, Skype, Telegram) sau la telefon, apelând nr. (+373 22) 802-000 sau (+373) 68-802-000.

Noi ne dezvoltăm activ, tindem spre îmbunătăţirea calităţii de deservire şi ne străduim să oferim cele mai avantajoase condiţii pentru clienţii noştri. 

Farmacia Online www.Apteka.md are o experiență mare in domeniul farmaceutic, fiind parte a rețelei de farmacii Farmina.

Farmina își începe activitatea pe teritoriul Republicii Moldova în anul 1995. Activitatea din momentul fondării este distribuirea angro a produselor farmaceutice pe teritoriul Republicii Moldova.

De-a lungul anilor ne-am facut clienți fideli în majoritatea rețelelor de farmacii din țară, fiind la ora actuală un important importator și distribuitor de produse farmaceutice în Moldova.

apteka.md

Date de contact

https://www.apteka.md/