Despre partener

ANDY'S PIZZA

Lanț de restaurante cu peste 23 ani alături de tine.

Planificaţi o iesire cu familia, eveniment de importanță, o zi de naștere, o petrecere cu colegii sau o simplă întîlnire cu prietenii, echipa ANDY'S este gata să vă vină în ajutor!

Suntem cei mai buni:

  • Bucate - Gustul şi calitatea bucatelor noastre sunt cunoscute practic de fiecare locuitor al oraşului nostru, deoarece pizza la noi e cea mai gustoasă, salatele – proaspete, iar garniturile – diverse, şi toate acestea la preţuri destul de accesibile.
  • Amplasarea -  Restaurantele ANDY'S  sunt amplasate în fiecare sector al oraşului, alege-l pe cel care îţi este mai aproape!
  • Deservirea -  Evenimentele sărbătorite în restaurantele noastre sunt organizate la cel mai înalt nivel. Echipa ANDY'S  lucrează profesionist pentru ca timpul petrecut la noi în restaurante să vă aducă doar emoţii pozitive de sărbătoare şi satisfacţie.
  • Teren de joacă - Vizitaţi-ne împreună cu copiii Dvs, majoritatea restaurantelor noastre dispun de locuri de joacă pentru copii amenajate frumos, unde cei micuţi se pot distra în timp ce părinţii lor se vor relaxa în linişte.
Date de contact

andys.md

022 210 210