Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Sângerei prinde aripi cu LiberCard

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. La Sângerei ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

În Sângerei poți cumpără produse alimentare și nealimentare în magazinele Linella și Speranța Market.

Iar în weekend poți face shopping pe gustul și placul tău, procurând haine încălțăminte sau diferite accesorii în magazinele Econom Plus și Haine Extra.

Jucării și haine pentru copii tăi la prețuri accesibile găsești la Buburuza și Econom Plus.

Dacă vrei să cumperi un televizor, smartphone, laptop sau electrocasnice, atunci poți merge la partenerii noștri, care acceptă plata cu LiberCard: Partener Moldtelecom, Enter, Mariana 2, Realmarket.

Decorul monden al casei tale poate fi dictat de trendurile mărfurilor din Realmarket și Sirbuleanca.

Iar dacă construiești casa visurilor tale sau ai început reparația capitală în apartament, în ajutor îți vin Nanu Market, Plastal - Fabrica de ferestre, Morins Con, Industrialemn, Best Option și Keops.

Pentru a menține locuința curată, cumpără produse chimice de uz casnic și detergenți la Casa Curată, Împărăția Curățeniei, Econom Plus sau Mariana.

LiberCard are grijă şi de sănătatea ta, astfel încât în Sângerei poți achita cu Libercard în Farmacia Familia, Hippocrates și Optica Farmacia Familiei.

Dacă ești șofer, atunci cu LiberCard poți achita în AUTOSERVICE Sângerei, iar plinul îl faci la stația PECO Rompetrol.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din orașul Sângerei, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Sângerei.

Fii parte a familiei LiberCard!