Noutăți și Promo Maib liber a desemnat alți doi câștigători ai smartphone urilor iPhone 13

Hîncești prinde aripi cu LiberCard

Cu LiberCard poți face cumpărături în rate egale oriunde și oricând. Şi la Hîncești ai la dispoziție o rețea vastă de parteneri și ești liber de a achita cu LiberCard orice vrei tu.

În Hîncești vei găsi o mulțime de magazine, unde poți cumpăra produse alimentare și nealimentare, precum: Dulcinella, Linella, Rogob, Bonus, Local Discounter, Alimentara Luminita, SG Daily Market și Alimentara.

Fie că vrei să savurezi o ceașcă cu cafea aromată sau să-ți petreci memorabil ziua de naștere într-un local, ai la dispoziție următoarele destinații: Vinaria Hînceșți și Pizza Mania.

În weekend poți să faci shopping pe gustul tău și să alegi îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii pentru tine și copilul tău în următoarele magazine: PPT, Bumbăcel, Milavitsa și Ponti.

Jucării pentru copilul tău poți găsi în magazinul Pinokio.

Articole de birotică și cărți pentru școală poți achiziționa la Librarius.

Vrei un televizor nou, smartphone, laptop sau alte electrocasnice? Îți propunem să mergi în unul din magazinele care acceptă plata cu LiberCard, precum: Darwin, Enter și Upgrade.

Dacă construiești casa visurilor tale, ai început reparația capitală sau cosmetică a apartamentului, atunci în ajutor îți vin magazinele Amigara, Profsalv-Plast, Tulbacom și Bramante.

Pentru un decor monden al casei tale mergi la Top Shop.

Pentru a menține locuința curată, iar hainele îngrijite în ajutor îți vin: Casa Curată, Avocado și Împărăția Curățeniei.

LiberCard are grijă şi de sănătatea ta. În Hîncești achită cu LiberCard în farmaciile Farmacia Familiei, Farmacia Apoteka și Hippocrates, în laboratoarele medicale și de diagnostică Clinica Sante și Invitro, în Optica Farmacia Familiei și în clinica stomatologică Lumident.

Dacă ai nevoie de piese agro, achită cu LiberCard în Agropiese-TGR.

Cu LiberCard îți faci plinul la stațiile PECO Rompetrol, Tirex și Petrocub.

Pentru a vedea lista deplină a partenerilor LiberCard din orașul Hîncești, accesează linkul.

Dacă încă nu ai LiberCard, depune cererea online pe www.libercard.md și savurează plăcerea de a face shopping comod și util în Hîncești.

Fii parte a familiei LiberCard!